Lidia Buble a fost o fire independentă de mică și a muncit din greu pentru a-și câștiga banii, încă de pe vremea când locuia la Deva cu părinții ei. De la primul ei loc de muncă obținea pe zi 100 de lei, care la vremea aceea erau foarte importanți și îi oferea posibilitatea de a face multe lucruri, dacă îi strângea.

Lidia Buble, despre primul ei loc de muncă

Înainte de a ajunge una dintre cele mai importante și iubite artiste de la noi din țară, Lidia Buble a fost nevoită să muncească din greu și nu doar pentru a ajunge să facă parte din industria muzicală, ci și pentru a trăi pur și simplu. Având în vedere că nu provine dintr-o familie bogată, s-a angajat încă de când locuia în Deva și nu îi este rușine să recunoască lucrul acesta. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că tatăl vedetei este preot, iar ea încerca să îi ofere acestuia o mână de ajutor, iar primul ei job a fost în cimitir unde lucra la gropi alături de părintele ei și de unde câștiga 100 de lei pe zi.

La vremea aceea, banii respectivi nu erau deloc puțini și o ajutau pe artistă să facă tot ceea ce își propunea. Nu a fugit de muncă nici după ce s-a mutat în București, unde s-a angajat ca bonă. Se descurca de minune sau, cel puțin, asta a declarat și de aceea crede că este gata în orice moment să devină și ea mamă la rândul ei cu noul său partener de viață despre care nu a dat prea multe detalii. Invitată în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra” de pe YouTube.

Deși pare că i-a picat totul din cer și că a primit susținere din partea părinților, drumul ei nu a fost deloc unul ușor. Faptul că a muncit a ajutat-o enorm, iar acum nu face altceva decât să culeagă roadele muncii sale. De asemenea, artista a spus că a fost femeie de serviciu la o tipografie și nici despre acest lucru nu îi este rușine să discute în mod public.

„La Deva am lucrat cu tata în cimitir, la gropi. Am fost o fire independentă de mică și îmi era rușine să le cer bani alor mei. Am zis că încep să muncesc și să fac bănuții mei. Primul job a fost în cimitir, cu tata. Primeam 1 milion pe zi”, a dezvăluit Lidia Buble, în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”,


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.