Marius Elisei a vorbit despre problemele de cuplu, după ce mama fiicei sale a dat de înțeles că relația lor a ajuns la final, dar și după ce el însuși a făcut o postare în acest sens. Informația s-a răspîndit destul de repede, iar cei care îi urmăresc s-au întrebat dacă mai sunt sau nu împreună.

Marius Elisei, despre problemele din relația cu Oana Roman

Situația dintre Marius Elisei și Oana Roman nu este tocmai una clară. Ambii au dat de înțeles că relația lor a ajuns la final, iar fiica lui Petre Roman a povestit că trebuie să poarte și o discuție foarte serioasă cu fiica lor, pentru a o pune în temă și, de asemenea, pentru că nu își dorește sau să afle din alte surse faptul că părinții ei nu se mai înțeleg atât de bine precum o făceau în trecut.

De asemenea, influencerița a oferit mai multe interviuri în care a dezvăluit și de ce crede că este mult mai bine din toate punctele de vedere ca fiecare să o ia pe drumul lui. Vedeta a luptat din greu la lucrurile să meargă în direcția, dar a ajuns să creadă că o făcea în zadar și deși a încercat să îi explice partenerului ei unde este problema, a avut senzația că vorbea de una singură.

Văzând ceea ce a declarat ea, Marius Elisei a făcut o postare pe Instagram despre relația lor și despre certurile acestora, pentru ca mai apoi să se scuze și să afirme că nu era despre mama copilului său, ci despre o problemă generală, fără ca fanii să îl creadă în mod evident. În plus, el a spus că nu este nimic concret și nici nu a vrut să jignească pe cineva, ci doar a făcut o constatare proprie. În timp ce Oana Roman a spus că sunt în pragul despărțirii, el a dat de înțeles că muncesc din greu împreună, că nu au timp de vacanțe și nu a menționat nimic despre o separare.

''Dacă voiam să se afle, spuneam exact . am spus în mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări. Nu, nu are nicio treabă cu Oana. Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atingă altceva. Este o simplă postare.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atingă altceva. Este o simplă postare. Da, da, perfect (n.r. relația cu Oana Roman) . Bine, muncim. Peste tot, unde găsim, loc și timp. În principiu, este muncă. Momentan, nu știu concret (n.r. vacanță).'', a declarat Marius Elisei, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.