Connect-R s-a ales cu niște cuvinte dure din partea unor credincioși care îl urmăresc la orice pas, care îi analizează mișcările și care îl critică pentru fiecare mișcare greșeală pe care o face. Recent, o parte dintre urmăritorii lui nu s-au putut abține să nu se alege de un aspect pe care ei l-au considerat relevant și pentru care a zis că vor da socoteală în fața lui Dumnezeu.

Mai mulți credincioși i-au sărit în cap lui Connect-R

Connect-R este un bărbat credincios, iar toți fanii lui știu acest lucru despre el, mai ales că în ultima vreme a tot vorbit despre religie și despre tot felul de lucruri care țin de acest capitol. Mai mult de atât, chiar și pe TikTok încearcă să le vină în ajutor oamenilor cu sfaturi, să îi motiveze și să îi ajute să vadă frumusețile vieții în fiecare zi, iar oamenii îl apreciază pentru simplul fapt că le acordă din timpul lor.

La polul opus celor care îl admiră și care își arată susținerea față de el, se află cei care îl analizează din cap până în picioare și care nu ratează nicio ocazie să îl tragă la răspundere. De data aceasta, credincioșii care îl urmăresc i-au atras atenția asupra faptului că poartă o cruciuliță la ureche, ci nu unde îi este locul cu adevărat, motiv pentru care ei sunt ferm convinși că va da socoteală, după trecerea sa în neființă.

Citind toate acele comentarii, Connect-R nu s-a putut abține să nu le dea replica și a ținut să precizeze că dacă doar pentru asta ar trebui să dea socoteală, ar ajunge mai mult sa sigur în Rai. În plus, el a mai precizat și că religia este o boală grea, aproape incurabilă și și-a dat seama de acest lucru citind comentariile și mesajele oamenilor care îl urmăresc. La final, cântărețul a mai transmis că ar fi bine ca lumea să nu cadă în această plasă, care nu are nici cea mai mică legătură cu dragostea.

”Religia este o boală. Este o boală incurabilă. Aș spune că este o boală aproape neurologică. Spun asta pentru că primesc constant mesaje : Ștefane, vei da socoteală pentru acea cruciuliță de la ureche. Ce îi vei spune lui Hristos când vei ajunge în fața Lui despre acea cruciuliță pe care nu ai purtat-o la loc de cinste, și anume la sufletul tău, în dreptul inimii, la gât, ci la ureche.

Citeste si:
Religia ar putea deveni materie opțională la BAC. Cum a reacționat...
Religia ar putea deveni...

În gândul meu zic: Doamne, dacă doar pentru asta o să dau socoteală, m-am scos, primesc Raiul. Religia asta este o boală incurabilă, o boală care nu adoptă niciodată împărtășirea, ci mai degrabă polemica, este ceva groaznic.

Să nu cădeți pradă acestui năvod neurologic urât, separator, care nu are nicio treabă cu dragostea.”, a zis Connect-R, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.