Connect-R a avut probleme serioase de sănătate în trecut și a vorbit despre ele recent, când și-a amintit prin cât de multe a fost nevoit să treacă înainte de a se vindeca. Nu a fost deloc o perioadă frumoasă din viața lui, dar se bucură că a reușit să treacă peste ea cu bine și că nu a fost vorba despre o boală incurabilă așa cum a crezut inițial.

Connect-R a vorbit despre problemele sale de sănătate

Connect-R a simțit nevoia să își deschidă sufletul în fața celor care îl admiră și care au impresia că datorită faptului că este artist viața lui este doar lapte și miere și a vorbit despre una dintre cele mai sumbre perioade din viața lui. Cântărețul a povestit că, timp de aproximativ un an și jumătate, a trăit un real coșmar din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat și despre care nu a avut prea multe informații, până în momentul în care a decis să apeleze la ajutorul medicilor și să își facă niște analize.

În ziua în care și-a făcut o endoscopie și o colonoscopie, a aflat că suferea de gastrită și de aceea vomita zi de zi, chiar dacă acest simptom nu era specific afecțiuni cu care se confrunta. La vremea respectivă, cunoscutul artist a început să își facă tot felul de gânduri și credea că nu o să scape vreodată, dar a reușit într-un final, motiv pentru care este recunoscător mai ales lui Dumnezeu. Connect-R este un bărbat foarte credincios, iar toți admiratorii lui știu acest lucru despre el și nu trece zi fără să se roage sau să vorbească despre credință.

Retail jobs

"Vă spun o întâmplare 100% reală din viața mea, o întâmplare care cumva mi-a dat foarte mult de gândit. Am trăit un calvar timp de 1 an și jumătate. Am vomitat zilnic. Nu știam de unde vine treaba asta. Am început să îmi fac analize, am început să merg pe la doctori. Într-un final, după o endoscopie și o colonoscopie, am aflat că am o gastrită. Totuși, vomitatul ăsta nu era un simptom atât de conform gastritei, să vomiți zilnic cam tot ce mănânci. Vă dați seama că am început să mă gândesc, să fiu paranoic.", a declarat Connect-R, conform spynews.ro.

A avut și un moment în care și-a pierdut speranța că va reuși să se vindece sau să își dea seama ce are cu adevărat, ajung să creadă chiar și că are o boală incurabilă. Toate aceste până într-o zi când i s-a întâmplat o minune, nu a mai rezistat și i-a cerut ajutor lui Hristos, ajutor pe care l-a și primit și care l-a făcut să îi fie și mai recunoscător lui Dumnezeu pentru ceea ce a primit.

Citeste si:
Delia, probleme serioase de sănătate. Anunțul îngrijorător al...
Delia, probleme serioase de...

"Acum câteva săptămâni s-a întâmplat o minune. Nu am mai rezistat, am căzut efectiv în genunchi și l-am rugat pe Hristos să-mi spună care e treaba. Doamne, dacă e o boală nevindecabilă, să știu măcar despre ce este vorba, și aia e.", a mai declarat artistul potrivit aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2022 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.