Anca Serea și Adi Sînă și-au făcut deja o idee unde ar vrea să își petreacă bătrânețea, iar spre surprinderea tuturor, locul acela se află chiar la noi în țară, ci nu peste hotare, în vreo țară exotică și scumpă, acelea rămân pe listă doar pentru vacanțele pe care au plănuit să le aibă împreună.

Anca Serea a dezvăluit locul unde ar vrea să stea la bătrânețe

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară și au legătură strânsă și frumoasă despre care unii au crezut că se va rupe odată cu trecerea timpului, ceea ce în mod evident nu s-a întâmplat. Nici faptul că au adus pe lume atât de mulți copii nu i-a făcut să se iubească mai puțin sau să poarte discuții în contradictoriu care ar fi putut duce ușor, ușor la o ruptură, ci i-a apropiat și mai tare.

În perioada imediat următoare, cei doi soți au planuri mari și vor să se bucure din plin de vară, așa că și-au făcut o listă cu destinații de vacanță unde ar vrea să ajungă împreună. Ei bine, printre preferatele lor se află țări precum Italia, Austria și Germania, dar înainte de a le vizita, Anca Serea mai are de muncit pentru proiectele sale. În curând, va pleca la mare unde va participa la un eveniment, iar mai apoi își va face și planul de vacanță și va decide care este prima țară în care vor pleca.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Anca Serea a povestit și care este locul în care ea și soțul ei și-ar dori să îmbătrânească. Ambii își doresc să stea într-un loc liniștit, unde să aibă parte de calm și de natură, iar locul perfect este chiar la noi în țară, în Maramureș. De asemenea, vedeta a povestit că sunt multe locuri din România și care seamănă cu Toscana și unde vor din tot sufletul să rămână și să se bucure de ultimii lor ani de viață, când va veni vremea.

„Aș vrea ca la bătrânețe să stau într-un loc liniștit, calm. Eu prefer liniștea. Am găsit în România, în Maramureș mai exact, câteva locuri care seamănă foarte tare cu Toscana. Nu e nimic bătut în cuie. Sunt multe zone frumoase de la noi unde poți să îți trăiești bătrânețea, dar Maramureșul rămâne în topul meu”, a declarat Anca Serea, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Anca Serea, îndemn pentru mamele din lumea întreagă: „Sfatul meu...
Anca Serea, îndemn pentru...


„O să plec la mare pentru că am un eveniment. Ne-am gândit deja și la vacanță. Avem câteva destinații pe listă. Vom merge în Austria, Germania și Italia”, a mai declarat Anca Serea, pentru sursa citată anterior.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.