Andreea Tonciu a recunoscut cum anume se înțelege cu nașii ei, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce aceștia au luat decizia de a divorța și după ce fostul antrenor de la Universitatea Craiova și-a refăcut viața cu Corina Caciuc, care între timp i-a dăruit și un copil.

Andreea Tonciu, mai sinceră ca oricând

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt nașii de cununiei ai Andreea Tonciu. Vedeta s-a bucurat că a avut onoarea ca niște oameni precum ei să le fie alături într-o zi atât de importantă precum cea care în care s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale, Daniel Niculescu. Bruneta își amintește mereu cu zâmbetul pe buze de ziua aceea și este fericită pentru faptul că a cunoscut un bărbat precum soțul ei, pentru că în caz contrar nu ar mai fi adus-o pe lume pe fiica lor, Rebecca.

De asemenea, toată lumea știe că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, mai ales că a izbucnit și un întreg scandal care s-a întins pe perioada unui an, timp în care antrenorul și-a găsit o altă parteneră de viață alături de care se declară a fi fericit și căreia i-a și dăruit un băiețel, pe care acesta l-a postat încă din primele zile de viață pe rețelele sociale, spre surprinderea tuturor.

Având în vedere faptul că ce doi foști soți nu mai au nicio legătură unul cu celălalt și nici măcar nu își vorbesc, oamenii au fost curioși să afle dacă Andreea Tonciu a rămas în relații bune cu ei, iar răspunsul ei a fost fără a sta prea mult pe gânduri unul afirmativ. Fosta concurentă de la Survivor România a declarat că este la fel de apropiată de fiecare dintre și că fiecare dintre ei este un om minunat. Vedeta a recunoscut că dacă mai face un copil, nu are nici cea mai mică idee cine îl va boteza.

‘’În relații foarte bune cu amândoi. Sunt la fel de apropiat de ambii. Toată lumea mă întreabă, dar sunt niște oameni minunați. Eu și soțul meu suntem cu amândoi și nu avem de ce să nu fim cu amândoi. Dacă mai fac un copil nu știu cine îl botează’’, a declarat Andreea Tonciu, potrivot spynews.ro.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.