Anamaria Prodan a răbufnit din nou la adresa fostului ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf, după ce a fos înștiințată că fiul lor urmează să fie audiat pentru programul de vizită. Impresara este total șocată de ceea ce ce se petrece, dar crede că doar Bebeto este cel care poate decide alături de cine vrea să locuiască.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Reghe

Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf va fi audiat pentru programul de vizită, iar tatăl lui își dorește ca acesta să locuiască alături de el în Craiova, ceea ce a scos-o din minți pe fosta lui parteneră de viață. Impresara nu s-a putut abține și ca de obicei a făcut o serie de declarații dure și a mărturisit clar că singurul care poate decide asupra viitorului lui este Bebeto. Totodată, vedetei nu i-a venit să creadă că își implică și copilul în această situație. Pe data de 3 iunie, acesta va merge la Tribunalul din Buftea pentru audieri, iar vedeta știe că va lua cea mai bună decizie.

După audierea lui Bebeto, va avea loc judecata Ordonanței Prezidențiale pe care a cerut-o nimeni altul decât fostul partener de viață al Anamariei Prodan, pentru stabilirea unui program de vizită pentru copilul lor pe care fiecare dintre ei își dorește să îl aibă alături de el.

Impresara a dat niște declarații dure despre ceea ce urmează să se întâmple în cursul zilei de astăzi și a fost de părere că fostul ei soț și copilul lor nu au voie să stea în aceeași încăpere, deoarece ar trebui să fie supravegheați de un judecător și de avocat. Tot ea a afirmat că Bebe va fi însoțit de către sora lui mai mare, Sarah, pentru că ea este plecată din țară și nu poate reveni într-un timp atât de scurt în România.

Anamaria Prodan consideră că tot ceea ce face Reghe în clipa de față este un pare păcat, deoarece „își târăște fiul în așa ceva”, iar acest lucru nu se face. Pentru ea și pentru toți ceilalți membri ai familiei cel pe care îl numeau soarele familiei a murit, iar vedeta este de părere că, la un moment dat, va fi primi ceea ce merită din partea lui Dumnezeu.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

„Nu are voie în sală cu Bebe decât avocatul și judecătorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judecătorie mâine. Eu sunt în Emirate acum! Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui.

Pentru noi am mai zis: a murit!. Laurentiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului. Este păcatul lui, căci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.