Showbiz 31 Mai 2022 12:29 de Diana Oprișan
Laurențiu Reghecampf a dat primele declarații despre nunta cu Corina Caciuc, care nu este pe primul plan nici pentru el, nici pentru partenera lui de viață, pentru că sunt lucruri mult mai importante pe care trebuie să le rezolve înaine de a păși împreună în fața altarului. Ce a spus fostul soț al Anamariei Prodan despre una dintre cele mai importante zile din viața lor.

Laurențiu Reghecampf, despre nunta cu Corina Caciuc

A trecut mai bine de un an de când a început scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pe marginea divorțului pe care el și l-a dorit mai tare decât orice. După cum a a povestit chiar antrenorul în cadrul unei emisiunii în al cărei platou a fost invitat recent, au fost anumite lucruri din trecutul lor pe care impresara le-a făcut, despre care au vorbit la momentul respectiv și pe care nu le-a putut trece cu vederea. Unul dintre acestea este legat de Dan Alexa, pe care l-a lovit la un moment dat și despre care s-a discutat foarte mult la vremea respectivă.

În cadrul aceluiași interviu, fost soț al impresarei a spus că nu este total convins de faptul că ea l-ar fi înșelat, deoarece nu a prins-o niciodată, venind cu completarea că nu din această cauză a luat decizia de a pune capăt căsniciei. Tot de pe vremea când a luat decizia ca el și Anamaria Prodan să o ia pe drumuri separate este împreună și cu Corina Caciuc. Cei doi au și planuri serioase de viitor, despre care el nu a dat prea multe detali, deoarece au mai rămas multe lucruri importante de rezolvat până atunci.

Având în vedere că au devenit părinți în urmă cu scurt timp, mulți dintre cei care îi urmăresc au fost curioși să afle când au de gând să facă următorul pas în relația lor. Laurențiu Reghecampf nu i-a ținut prea mult în suspans și a povestit că urmează să facă și nunta, doar că nu reprezintă o prioritate pentru niciunul dintre ei la momentul actual. Foarte important este, însă, să se termine tot scandalul în care este implicat în legătură cu divorțul, iar mai apoi vor decide împreună care este următorul pas pe care îl vor face.

„Urmează, vedem, în momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam, important e să îmi termin divorțul, important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina”, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.