Flick a postat prima imagine alături de Eva Maria, fiica sa care a venit pe lume în urmă cu doar câteva zile, pe contul lui oficial de Instagram. Fostul om de radio a devenit tătic pentru prima dată și deja și-a luat rolul de părinte în serios

Flick, imagine alături de fiica sa

Flick a devenit tată pentru prima dată luna aceasta și le-a dat vestea fanilor lui, la foarte scurt timp după ce Denisa Filcea a născut. De asemenea, le-a spus acestora că ea și soția sa au devenit părinți de fată, lucru pe care l-au aflat chiar în momentul nașterii. Ambii și-au dorit ca sexul copilului să rămână secret până în ziua cea mare, iar în felul acesta emoțiile au fost unele și mai mari pentru fiecare dintre ei. Flick și Denisa Filcea au decis chiar și ce nume să poarte copilul pe care l-au făcut împreună și anume Eva Maria.

După ce i-a scris o poezie micuței sale, domnul Rimă a postat și prima imagine cu fata lui, fără a-i arăta însă chipul. Așa cum era de așteptat, fanii nu au fost mulțumiți și au cerut mai mult, fiind foarte curioși să vadă cum arată copilul venit pe lume, în urmă cu câteva zile. În plus, Flick i-a transmis Evei câteva rânduri emoționante în dreptul imaginii pe care a postat-o în mediul, dorind să nu uite niciodată că oricâți prinți vor apărea în viața ei, să nu uite că are un singur rege.

„Prințesei mele:
Vor fi în viață, cum să nu,
Prinți ce vor vrea ca să te lege
Jurându-ți dragoste. Dar tu
Să nu uiți c-ai un singur rege”, a scris Flick în dreptul imaginii cu fiica sa.

Denisa Filicea nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a postat prima imagine, după ce a adus-o pe lume pe Eva Maria, fiind copleșită de mesajele frumoase pe care le-a primit. Proaspăta mămică a recunoscut faptul că nu a mai primit niciodată atât de multe urări precum în momentul de față și este profund recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă în momentul de față, dar și fericită pentru faptul că a ales un tată precum Flick pentru copilul ei, care îi este alături, care o susține și la care nu ar renunța pentru nimic în lume.

Citeste si:
Marius Elisei nu a fost alături de fiica sa în prima zi de școală....
Marius Elisei nu a fost...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.