Otilia Bilionera nu se mai ascunde după deget. Fosta concurentă de la Survivor România a spus, în sfârșit, câți bani a fost nevoită să scoată din buzunar pentru toate operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului și care nu sunt deloc puține, dar pe care nu le-a ținut secrete, așa cum procedează alte persoane.

Otilia Bilionera, despre banii cheltuiți pe operațiile estetice

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Otilia Bilionera are multe intervenții chirurgicale, pentru că ea însăși a vorbit despre acestea în multe dintre interviurile pe care le-a acordat de-a lungul timpului. Spre deosebire de multe alte persoane publice de la noi din țară, ea nu s-a ascuns și a spus clar ce intervenție și unde și-a făcut, mai ales pentru fanele curioase nemulțumite și ele la rândul lor de felul în care arătau, dar și dornice de o schimbare.

Fosta concurentă de la Survivor România a ajuns să se simtă, după ce a făcut aceste intervenții estetice mult mai bine în pielea sa, iar acesta este lucrul care are cea mai mare importanță pentru ea, de fapt. Operațiile estetice pe care le are Otilia Bilionera nu au fost deloc ieftine, iar până acum artista nu a mai dezvăluit sumele de bani pe care a fost nevoită să le plătească, pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Ei bine, cântăreața a dat pe implanturile mamare nici mai mult, nici mai puțin de 3000 de euro, dar nu regretă absolut nimic, deoarece îi plac fix așa cum sunt acum. În plus, vedeta a spus că, an de an, își face două mezoterapii care o costă în total 600 de euro, dar își bagă și botox pe frunte și în jurul ochilor, pentru care plătește în jur de 400 de euro, iar despre buzele sale a afirmat că sunt naturale, ceea ce înseamnă că nu a fost nevoită să intervină în vreun fel, având în vedere că este mulțumită de aspectul lor.

„Implanturi, 3.000 de euro, în Turcia. Anual îmi fac două mezoterapii, 300 de euro e una, și un botox pe frunte și la ochi, în jur de 300-400 de euro. De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale. Atât”, a declarat Otilia Bilionera în emisiunea La Măruță.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.