Showbiz 11 Mai 2022 11:02 de Diana Oprișan
Otilia Bilionera este din nou o femeie singură și a explicat care este motivul deciziei de a se separa de iubitul arab.

Otilia Bilionera i-a dat papucii iubitului arab

Otilia Bilionera a trăit pentru o bună bucată de timp o poveste de dragoste cu un bărbat arab, de care însă s-a despărțit recent. În clipa în care fanii eu au aflat că nu mai este într-o relație, și-au pus așa cum era de așteptat și întrebări legate de motivele separării, iar ea fiind extrem de sinceră cu ei de fiecare dată le-a povestit totul cu lux de amănunte. A fost doat decizia ei și nu are niciun regret legat de acest subiect, pentru că nu a mai putut să mearg pe acel drum, ci a simțit nevoia de o schimbare.

Mai mult de atât, unora li s-a părut ciudată decizia sa și pentru că fosta concurentă de la Survivor România a dat de înțeles în repetate rânduri faptul că își dorea să ajungă în fața altarului și să își întemeieze o familie. Ei bine, lucrurile nu au mai funcționat, iar despărțirea i s-a părut cea mai bună soluție atât pentru ea, cât și pentru fostul ei partener de viață. Principalul motiv pentru care nu s-a putut căsători cu el și care i-a adus în acest punct al vieții lor a fost religia, care i-a împiedicat să se căsătorească și să fie uniți în credință, așa cum frumoasa cântăreață a visat. Ea nu își poate schimba credința nici măcar pentru persoana iubită, mai ales că unchiul ei este preot.

„Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut să trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința”, a transmis Otilia, conform fanatik.ro.

Otilia Bilionera merge mai departe cu capul sus și este convinsă că există cineva potrivit și pentru ea, doar că nu a venit momentul să îl întâlnească și a rămas într-o relație bună cu fostul iubit la care a recunoscut că încă ține foarte mult.

„Nu m-a oprit niciodată din nimic, pentru că noi am ținut și ținem și în momentul de față mult unul la celălalt. Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire”, a mai zis fosta Faimoasă.

Citeste si:
Otilia Bilionera, declarații neașteptate despre căsătorie și copil:...
Otilia Bilionera, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.