Foarte puțini știu despre Otilia Bilionera faptul că a suferit de depresie sau cât de greu i-a fost. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, cântăreața a vorbit deschis despre trecutul ei și a mărturisit cum a ajuns să se confrunte cu o astfel de situație delicată.

Otilia, despre perioada în care a suferit de depresie

Otilia Bilionera se află de ani buni în industria muzicală de la noi din țară, dar a reușit să intre din nou în atenția oamenilor odată cu participarea sa la Survivor România. Ca pentru mulți dintre foștii ei colegi, participarea în cadrul emisiunii de la Pro TV a fost o reală provocare pentru ea, deoarece nu era deloc pregătită pentru ceea ce a urmat. Mai mult de atât, frumoasa artistă a avut și niște probleme de sănătate care s-au agravat în Republica Domicană și din cauza cărora nu a mai avut posibitatea de a intra pe niciun traseu, oricât de tare și-ar fi dorit acest lucru.

Sunt multe lucruri pe care cei care au admirat-o pentru performanța sa de la „Survivor România” nu le știu despre ea. De exemplu, în urmă cu câțiva ani buni, Otilia Bilionera s-a confruntat cu depresia, iar totul a pornit de la faptul că muncea din greu, dar nu câștiga pe măsura efortului depus. Toate acestea se întâmplau din cauza managerului ei, iar ea a recunoscut totul în fața întregii lumi cu riscul de a fi criticată.

Nu este tot! Fosta concurentă de la Survivor România avea probleme și din cauza stresului care se acumulase, dar și din cauza deplasărilor lungi și a răcelilor pe care nu reușea să le trateze. I-a fost extrem de greu și pentru că se afla într-o relație care nu o făcea deloc fericită. Toate acestea au făcut-o să sufere de depresie, timp de aproximativ un an.

„Depresia mea a fost legată și de fostul management, de faptul că munceam mult și nu câștigam pe măsura efortului depus. Aveam probleme de sănătate din cauza stresului, a deplasărilor, a răcelilor pe care nu apucam să le tratez și din cauza relației în care mă aflam atunci, care nu mă făcea fericită. Toate astea au dus la o depresie care a durat un an de zile. Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie, iar acum – mulțumesc lui Dumnezeu! – sunt bine, am reușit să depășesc acel moment”, a povestit Otilia, pentru viva.ro.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.