Luis Gabriel și frumoasa lui parteneră de viață, Haziran, au devenit părinți pentru prima dată. Ziua de astăzi este una dintre cele mai frumoase din viața lor, mai ales că ambii și-au dorit să devină părinți mai mult decât orice pe lume, deși relația lor nu este una care durează de ani buni.

Luis Gabriel și Haziran, părinți pentru prima dată

Deși nu au o relație care să dureze de ani buni, Luis Gabriel și Haziran au simțit încă din prima clipă în care s-au văzut că sunt făcuți unul pentru celălalt. Povestea lor de iubire a evoluat destul de repede, iar îndrăgitul manelist i-a cerut mâna frumoasei sale partenere de viață, după doar câteva luni de relație, în timpul unui concert. Fanii acestuia, prezenți la eveniment, au filmat întregul moment pe care l-au postat în mediul online și care a devenit într-un timp foarte scurt viral.

La o vreme după aceea, Haziran le-a povestitn fanilor ei din mediul online faptul că a rămas însărcinată, iar pe tot parcursul sarcinii i-a ținut la curent cu evoluția sarcinii și le-a vorbit despre toate stările prin care a trecut, spre bucuria femeilor care fie erau însărcinate, fie se pregăteau pentru lucrul acesta. De asemenea, a sperat ca fiul ei să vină pe lume perfect sănătos, iar lucrul acesta s-a întâmplat în cursul zilei de azi, când cei doi îndrăgostiți au devenit pentru prima dată părinți. Fanii lor sunt nerăbdători ca unul dintre ei să posteze o imagine cu cel mic, rețelele sociale.


Nimic nu se poate compara cu fericirea pe care cei doi părinți au simțit la venirea pe lume a copilului lor, pe care nu doar ei, ci și întreaga lor familie l-au așteptat cu sufletul la gură. Mai mult de atât, într-un interviu pe care aceștia l-au acordat, în urmă cu câteva zile bune, au dezvăluit și care este numele pe care l-au ales împreună pentru micuțul lor. Ei bine, se pare că acesta se va numi Joseph Luis Tiago.

“Pe băiețel îl vom numi Joseph Luis Tiago. Joseph de la Iosif, dar în engleză. Am vrut neapărat un nume de sfânt, iar Tiago este iar un nume care nouă ne-a plăcut foarte mult”, au spus cei doi îndrăgostiți, potrivit spynews.ro.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2022 - 06 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.