Luis Gabriel și Haziran au fost invitați împreună în platoul emisiunii „Theo Show”, unde au vorbit despre nunta pe care ambii o așteaptă cu mare nerăbdare, despre copilul care urmează să vină pe lume, dar și despre frumoasa lor poveste de iubire la care unele persoane de vârsta lor nici măcar nu îndrăznesc să viseze. 
 

Luis Gabriel și Haziran, pregătiți pentru nuntă

Aritștii sunt împreună de un an și jumătate, iar lucrurile între ei s-au mișcat destul de repede. S-au mutat împreună, tânăra a rămas gravidă și în curând vor face și nunta. Unii ar spune că s-au grăbit făcând pași mari într-un timp atât de scurt, dar ei sunt de părere că au procedat cum trebuie, pentru că au făcut ceea ce au simțit.

Suntem împreună de un an și jumătate.Iubirea a fost prea mare și nu am mai încăput doar în doi. La noi a decurs totul foarte repede, ne-am și mutat imediat împreună, am făcut și copilul, vrem să facem și nunta. Plănuim să fie peste doi ani.", au declarat Luis Gabriel și Haziran la Teo Show.

Chiar dacă nu sunt împreună de foarte mult timp, cei doi sunt de părere că au avut timp suficient să își dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și că vor să își întemeieze o familie împreună. Având în vedere că în viitorul apropiat vor deveni și părinți pentru prima dată, îndrăgostiții s-au gândit deja și la nuntă. Ambii își doresc un eveniment mare, cu o mulțime de invitați, dar mai au puțin de așteptat până atunci.

"Vreau o nuntă foarte mare! Deocamdată vreau să muncesc, să îmi strâng bănuții mei, să fac o nuntă cum mi-aș dori eu, cu foarte mulți oameni, cu foarte mulți artiști.", a povestit cântărețul.

Tot în cadrul emisiunii de la Kanal D, manelistul și-a amintit de momentul în care a cerut-o în căsătorie pe fumoasa lui parteneră de viață în fața întregii lumi, în timpul unui concert. Cererea a avut loc în vara anului trecut, la Festivalul Manelelor când artistul a interpretat piesa care l-a fîcit celebru și anume „Toate diamantele”.

"Am cerut-o pe scenă, de față cu toată lumea! I-am dat inelul de față cu toată lumea. Erau toate diamantele. Cât am cântat, atâta i-am luat. Merită mult mai mult soția mea, dar deocamdată asta este.", a mai spus Luis Gabriel.

Citeste si:
Ministrul Sănătății, anunț despre numărul îmbolnăvirilor de gripă...
Ministrul Sănătății, anunț...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.