Un lucru este clar și anume că emisiunea Survivor România nu a fost descrisă ca fiind una ușoară de către niciunul dintre foștii concurenți, deoarece este una care îi pune la încercare în multe moduri și în niște situații pe care nu le-au mai întâlnit până atunci și în fața cărora nu au nici cea mai mică idee cum anume ar trebui să reacționeze. Nici pentru Ionuț Popa nu a fost ușor să facă față tuturor provocărilor din concurs, dar a dus-o până la capăt.

Ionuț Popa, despre competiția Survivor România

Ionuț Popa a făcut parte din acest sezon al emisiunii Survivor România de pe Pro TV și a fost acolo încă de la linia de start, ceea ce înseamnă că a trecut prin toate greutățile alături de colegii lui. Rugat să descrie cum a fost experiența de care s-a bucurat în prima jumătate a anulului, fostul Războinic nu s-a temut să spună faptul că a fost una grea, dar și una extrem de frumoasă din care a avut multe de învățat.

„La Survivor am ajuns până în semifinală și sunt foarte mândru de tot parcursul meu. Mi-ar fi plăcut să câștig, dar din păcate, nu m-am mai putut concentra la finalul probelor. Experiența Survivor a fost una foarte grea, dar și cu momente frumoase din care am învățat multe lucruri. Nu m-am gândit vreodată că pot trăi pe o insulă fără mâncare, fără să fac duș sau purtând aceleași haine timp de cinci luni.”, a declarat Ionuț Popa, pentru fanatik.ro.

Întrebat dacă regretă faptul că nu a fost el marele câștigător al sezonului, deși a fost la un pas ca lucrul acesta să se întâmple, Ionuț Popa a spus că nu are regrete în viață, pentru că dacă ar regreta ceva anume din ceea ce a făcut până acum, nu ar mai fi același om. Legat de ceea ce nu a mers și de ce nu a reușit să plece acasă cu suma de 100.000 de euro, fostul Războinic este de părere că a fost dezavantajat de faptul că nu a mai fost atât de concentrat pe cât a fost pe parcursul celor cinci luni pe care le-a petrecut în Republica Dominicană.

În plus, acesta a declarat că este ferm convins că oamenii care îl iubesc și care nu sunt deloc puțini sunt mândri de el și de ceea ce a reușit să facă la Survvor România. Cel mai important lucru pentru el este faptul că pentru fiul său este un exemplu demn de urmat, iar asta contează mai mult decât orice premiu.

Citeste si:
Irina Rimes, reacție dură după ce a fost comparată cu Theo Rose:...
Irina Rimes, reacție dură...

„Nu am regrete în viață. Dacă aș regreta ceva din ceea ce am făcut, nu aș mai fi persoana care sunt astăzi. Din păcate, pe finalul competiției nu mi-am mai găsit acel „focus” pe care l-am avut pe parcursul emisiunii. Chiar dacă nu am câștigat, sunt foarte bucuros că am ajuns până în semifinală. Cu siguranță oamenii care mă iubesc, și vreau să vă spun că sunt foarte mulți, sunt mândri de mine, de ceea ce am realizat la Survivor, de toată evoluția mea. Cel mai important este că știu sigur că pentru David, băiețelul meu, sunt un exemplu de urmat și se mândrește foarte mult că sunt tăticul lui.”, a mai spus fostul Războinic, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.