Este dublă sărbătoare în familia Andreei Bănică. Vedeta își serbează ziua de naștere, dar și împlinește 15 ani de căsnicie cu partenerul ei de viață, Lucian Mitrea. Cu ocazia acestei zile extrem de importante pentru ea, dar și pentru familia sa, blondina a transmis un mesaj emoționant pe Instagram.

Andreea Bănică își serbează ziua de naștere

Andreea Bănică și Lucian Mitrea împlinesc astăzi 15 ani de când au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu și tot în ziua de 21 iunie, vedeta împlinește frumoasa vârstă de 44 de ani. O asemenea zi nu ar fi putut trece neobservată, așa că blondina a decis să posteze o serie de imagini pe Instagram cu soțul ei, care de-a lungul anilor i-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată și alături de care și-a întemeiat o familie frumoasă de care este tare mândră.

„De 15 ani ziua mea a devenit ziua noastra pentru ca atunci ne-am casatorit! La multi ani noua, mie iar prietenii nostri care ne-au sarbatorit de atunci si pana azi sa stie ca sunt mereu in gandurile noastre 🎊🎉🎁🤍🤍🤍”, a scris Andreea Bănică, pe contul ei de Instagram.

Fanii Andreei Bănică au primii care i-au transmis gândurile lor bune, în secțiunea de comentarii. Cei mai mulți dintre ei se bucură pentru întregul succes pe care l-a avut, dar și pentru faptul că a reușit să fie puternică, în ciuda faptului că a trecut prin multe greutăți despre care a vorbit chiar și în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D.

De ziua ei, Andeeea Bănică și cei dragi petrec la malul mării, chiar dacă blondina nu avea în plan lucrul acesta. Ea și soțul ei se aflau la hotelul pe care speră să îl deschidă în curând, iar cântăreața a vrut să se bucure de o zi atât de importantă în locul copilăriei sale, unde s-a născut și unde îi place să își petreacă timpul în adevăratul sens al cuvântului. Se întoarce de fiecare dată cu drag în Eforie. De asemenea, are planuri mari și pentru această seară, când va ieși la restaurant alături de cele mai importante persoane din viața sa.

Citeste si:
Licorile rafinate care dau savoare meselor de sărbătoare! Ce nu ai...
Licorile rafinate care dau...

‘’De ziua mea petrec la mare, nu aveam în plan asta, însă s-au schimbat planurile fiindcă noi suntem aici la hotelul pe care sperăm să îl deschidem cât mai repede. Suntem pe ultima sută de metri cu lucrările și noi suntem aici chiar și de ziua mea. În momentul ăsta, mă aflu la mare, vreau să mă dau cu skidet-ul, să am o zi perfectă pe mare, aici unde m-am născut și îmi place, și unde am copilărit și mă întorc în fiecare vară la mare, aici la Eforie. După-amiază, spre seară voi merge cu Lucian, cu Noah și cu sora mea la un restaurant. Sofia e plecată în Grecia în vacanță, se distrează, este bine mersi, iar noi vom petrece în familie pentru că nu ne-am organizat foarte bine cu timpul și cu lucrările de pe șantier. Este o zi liniștită, în familie, cum îmi place mie și cum întotdeauna mi-a plăcut ca de ziua mea să fiu mai discretă și mai pentru mine’’, a declarat Andreea Bănică pentru Antena Stars.

Citeste si:
Andra și Cătălin Măruță, 15 ani de căsnicie. Ce mesaj a transmis...
Andra și Cătălin Măruță, 15...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2022 - 06 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.