Teodora Becali Mincu, fiica cea mare a lui Gigi Becali, și soțul său, Mihai Theodor Mincu, au redeschis fostul hotel Inter din stațiunea Venus sub denumirea Becali Hotels. Soții au primit imobilul de la patronul FCSB, care l-a cumpărat anul trecut de la Interagro, grupul omului de afaceri Ioan Niculae.

Fata cea mare a lui Gigi Becali a deschis fostul hotel Inter din stațiunea Venus sub numele Becali Hotel

„Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels şi va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puţine modificări la exterior, la plajă, la şezlonguri. De la anul ne propunem să facem şi schimbări la interior. Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza şi varianta extinderii pe acest segment“, a declarat anterior, pentru Profit.ro, Mihai Mincu.

Hotelul este construit în anul 1971, are 5 etaje, 92 de camere, o suprafață construită de 2.670 de metri pătrați și un teren de 4.584 de metri pătrați, cu acces direct la plajă, două restaurante și piscină exterioară. Conform Booking.com, două nopți de cazare în weekend, în perioada 24-26 iunie, cu mic dejun inclus, costă 2.770 de lei.

Ce afaceri au fiicele lui Gigi Becali

Theodora Becali și soțul ei au început nu de mult construcția primului lor ansamblu rezidențial major, MTM Residence, cu 700 de apartamente și 50 de case, pe un teren primit de la Gigi Becali. Complexul este amplasat în zona corporațiilor din Pipera.

Acesta este primul proiect al familiei Mihai și Teodora Mincu. Ansamblul este format din 4 blocuri cu 196 de apartamente și e construit tot pe un teren deținut de patronul FCSB de lângă Ivory Residence din Pipera.

„Am început proiectul de 50 de case și o să începem din iunie și blocurile. Acum facem organizarea de șantier. În paralel, facem recepția apartamentelor din MTM Residence, unde sunt vândute circa 90% dintre unități“, spune Mihai Mincu.

Terenurile familiei Becali sunt localizate în zona clădirilor de birouri din Pipera, unde au sediile centrale companii precum Coca-Cola, Mercedes-Benz, Bergenbier, eMAG, Altex.

Citeste si:
Gigi Becali, declarații total neașteptate despre situația lui...
Gigi Becali, declarații total...

Și Alexandra Becali, fiica mijlociei a omului de afaceri, a intrat recent pe piața imobiliară prin inițierea a trei ansambluri învecinate, cu peste 500 de apartamente.

Cu aceste proiecte, Theodora și Alexandra Becali se alătură unor investitori precum familia Bâlteanu, Alin Niculae, Gheorghe Iaciu, Mohammad Murad, Ali Madadi, One United Properties, London Partners, Forte Partners, Hagag, Eden Capital sau Prime Kapital, care lucrează la proiecte rezidențiale în această zonă, după ce au speculat că spre perimetrul format din Blvd-ul Barbu Văcărescu, Șoseaua Pipera și Șoseaua Dimitrie Pompeiu, considerat City-ul românesc, fac naveta circa 100.000 de angajați.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.