Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, a vorbit despre viața sa privată și despre frumoasa lui parteneră de viață pe care o iubește nespus și în legătură cu care a fost foarte discret. Juratul de la Vocea României este recunoscător pentru faptul că a întâlnit-o și pentru că i-a rămas alături pe acest drum care nu a fost mereu simplu.

Denis Roabeș, despre ziua în care și-a cunoscut iubita

Denis Roabeș a devenit cunoscut în țara noastră, încă de când a lansat prima piesă și a reușit să le câștige inimile oamenilor prin intermediul versurilor sale. Fără să își dea seama, basarabeanul a frânt inimile multor doamne și domnișoare care au fost profund dezamăgite în momentul în care au aflat că solistul de la The Motans este într-o relație.

Cântărețul a fost mereu discret, când a venit vorba despre viața lui privată, iar fanii lui au mai aflat lucruri relevante despre el din podcast-urile în care a fost invitat de-a lungul timpului. Multe dintre fanele lui au considerat că nu erau niciodată de ajuns informațiile pe care le găseau despre el și mereu aveau tot felul de întrebări legate de el și de trecutul său. Pe scurt, Denis Roabeș a decis să plece din țara lui natală la vârsta de 23 de ani, iar în urmă cu mai bine de doi ani, a lăsat totul în urmă și s-a mutat în România fără să cunoască pe nimeni, dar unde a reușit să își construiască o carieră.

În plus, a povestit și cum a cunoscut-o pe actuala lui parteneră de viață, Bianca, dar și cum a început să se îndrăgostească de ea. Tânăra a mers la unul dintre concertele lui din Cluj, iar mai apoi la Dej, iar de acolo a început întreaga lor poveste de iubire. Prima lor întâlnire a fost una pe care niciunul dintre ei nu o va putea uita niciodată, pentru că a avut loc într-o benzinărie, după terminarea concertului.

„La 23 de ani, am lăsat totul şi universitate şi am plecat din ţară. Acum 2 ani jumătate am lăsat iarăşi totul, am venit în România, neştiind pe nimeni aici. Am început o carieră, am început să fac muzică de aici. Începând cu momentul ăla am început să caut care este albia drumului meu”, a declarat Denis Roabeș, acum ceva timp. conform cancan.ro.

Citeste si:
Victor Slav și iubita sa, Selina, concurenți la Asia Express...
Victor Slav și iubita sa,...


„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm împreună de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă”, a mai zis artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.