Bia Khalifa a vorbit despre momentul în care Connect-R a abordat-o, pe vremea când era într-o relație. În cadrul aceluiași interviu, tânăra a vorbit și despre scandalul care a izbucnit între ea și Nane, despre care a afirmat că este invidios pe faptul că ea își scrie singură piesele, iar el are nevoie de șapte care să facă lucrul acesta pentru el.

Bia Khalifa, despre felul în care a fost abordată de Connect-R

Bia Khalifa a ieșit în față cu o serie de declarații cu totul și cu totul neașteptate despre viața privată, în care a spus și care este artistul care a abordat-o pe vremea când era într-o relație serioasă. Totul a început de la un comentariu pe care Connect-R i l-a dat la una dintre pozele pe care aceasta le postase pe social media. Blondina nu știe în mod sigur dacă imaginea cu pricina era de pe profilul ei, dar în mod clar era una în care apărea ea, iar iubitul ei de la vremea respectivă nu a fost deloc încântat.

La scurt timp, au început să apară zvonuri în mediul online conform cărora ea și artistul ar fi avut vreo legătură, ceea ce nu a fost deloc adevărat. Partenerul ei de viață începuse să o trateze așa cu, nu ar fi meritat, iar ea este de părere că relația respectivă a fost cea mare greșeală pe care a făcut-o de-a lungul vieții sale. Nu își amintește cu drag de acea perioadă a vieții sale, pentru că iubitul ei era foarte abuziv, iar nu făcea nimic pentru a-l opri.

''Da e adevărat, mi-a comentat Connect-R la poză ceva cu “Ce bună ești!”. Nu mai știu dacă pe profilul meu sau pe altul, dar acolo era poza cu mine. De acolo a început o problemă super mare, eu nu mă cunosc cu el și am fost acuzată ca și cum aș avea ceva cu Connect-R.

Tipul asta ( n.r. fostul iubit) începuse sa ma terorizeze, nici nu mi-am dat seama că sunt cu el împreună și regret toată viața efectiv. Greșeala vieții mele. A comentat și după m-a luat la rost. Eram socata. A fost foarte abuziv, s-a apucat să ma înjure, să-mi spună ca sunt o fata ușoară.'', a declarat Bia Khalifa, în exclusivitate la Antena Stars.

De asemenea, Bia Khalifa a spus că nu îl are la suflet nici pe Nane, care i-a transmis la un moment dat că bia așteaptă să vină ziua în care va merge la priveghiul ei. Având în vedere felul în care s-a comportat cu el și felul î în care i s-a adresat, blondina a ajuns la concluzia că artistul este invidios pe faptul că ea reușește să își scrie singur piesele, în timp ce el are nevoie de mai multe persoane pentru a face o piesă.

Citeste si:
Connect-R, mesaj cu ocazia zilei de 8 martie. Ce le-a transmis...
Connect-R, mesaj cu ocazia...

„Mi-a zis că abia așteaptă să vină la priveghiul meu. (...) Probabil este invidios că-mi scriu piesele singură și el se strânge cu șapte persoane să scrie o piesă.”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.