Connect-R a vorbit despre perioada în care s-a luptat cu depresia, când era pe punctul de a-și pierde fiica pe care o iubește mai mult decât orice pe lume și pentru care este dispusă să facă orice fel de sacrificiu. De dragul ei, încă locuiește în aceeași casă cu fosta lui parteneră de viață pe care o respectă și pe care o consideră o eroină.

Connect-R s-a confruntat cu depresia

Connect-R este genul acela de artist care nu are nevoie de prea multe introduceri și despre care oamenii au impresia că știu totul, dar care are mereu ceva de zis și reușește să îi ia prin surprindere pe cei care îi ascultă muzica și care îl admiră. La un moment dat, acesta a povestit că în ciuda faptului că are mereu zâmbetul pe buze și cuvintele la el, artistul s-a confruntat cu depresia, pe motiv că observa că nimic din jurul lui nu reușea să îl împlinească. Din fericire, a reușit să toate acele momente grele pentru el și pentru întreaga familie, iar între timp a învățat să se bucure de fiecare moment din viața ca și cum ar fi ultimul.

”Am fost foarte depresiv. M-am tăvălit pe jos și, culmea, aveam tot ce îmi trebuia, familei, casă, tot. Se întâmplă lucrul ăsta când observi că nimic din exteriorul tău nu reușește să te umple cu totul. Îmi lipsea ceva și eu eram ca un prost. Îmi lipsea Dumnezeu”, a declarat Connect-R, potrivit cancan.ro.

Nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii cunoscutului artist faptul că este un bărbat credincios. Acesta își dorea foarte tare să devină preot în urmă cu ceva timp, a renunțat la idee, dar a continuat să aibă credință în Dumnezeu. Un moment în care a simțit că a ajuns la capătul puterilior a fost cel în care era să o piardă pe fiica sa, la doar un anișor, după ce micuța s-a îmbolnăvit din cauza unui vaccin pe care l-a făcut pe fondul unei otite. Simplul gând că ar fi putut să își piardă copilul l-a distrus și l-a dus în pragul depresiei.

Înainte de a deveni părinte, cântărețul se considera un bărbat puternic, pe care nimeni și nimic nu îl putea mișca. Maya a reușit să î facă să își dea seama că a trăit într-o iluzie și chiar dacă a mers la mai mulți psihologi, niciunul dintre ei nu a reușit să îl vindece de tot.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

”S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de despresie. Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru”, a mai zis cântărețul, conform aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.