Sore a povestit, în cadrul celui mai recent podcast în care a fost invitată, cum l-a cunoscut pe tatăl fiicei sale, dar și cine a fost persoana căreia îi datorează faptul că l-a întâlnit pe bărbatul alături de care a trăit opt și care i-a dăruit-o pe fiica sa, Erin, cea care reprezintă întregul Univers al artistei.

Sore, despre momentul în care l-a cunoscut pe tatăl fiicei sale

Zilele trecute, Sore a anunțat în mod public faptul că ea și partenerul ei de viață, Mircea Julean, au luat decizia de a se despărți după o relație care a durat opt ani. În timp ce mulți dintre admiratorii artistei o întrebau când va ajunge în fața altarului alături de tatăl fiicei sale, iar ea oferea răspunsuri vagi, se pare că situația dintre ei nu era tocmai una roz. Deși nu a mai funcționat nimic, Sore și Mircea își sunt recunoscători unul celuilalt pentru tot acest timp frumos pe care l-au petrecut împreună și pentru copilul lor.

Blondina nu are cuvinte să explice cât de mare este recunoștința pentru venirea pe lumea a lui Erin, care crește văzând cu ochii și de la care învață câte ceva în fiecare zi. Încă de când s-a născut micuța, vedeta a încercat să îi fie mereu alături, să nu rateze niciun moment important din viața sa și să se asigure că nu duce lipsă de nimic. Mai mult de atât, a avut parte de susținere și din partea fostului ei iubit și, cel mai probabil, va avea parte de ea și de acum înainte, fiindcă aceștia au rămas în relații bune, după cum a dat chiar ea de înțeles.

“E o relație veche, de 8 ani. Eu cred că ne suntem recunoscători unul altuia pentru că avem cel mai frumos și mai bun copil. Este o recunoștință care nu poate să fie depășită de absolut niciun alt om, pe Pământul ăsta.”, a povestit Sore, în cadrul podcast-ului moderat de Damian Drăghici pe YouTube.

Întrebată cum a ajuns să îl cunoască pe tatăl fiicei sale, Sore a spus că îi este recunoscătoare Alinei Eremia pentru lucrul acesta și a spus clar că dacă fosta ei colegă de trupă nu ar fi avut o idee genială într-o seară, nu ar fi ajuns să aibă un copil minunat precum Erin. Tot blondina a precizat că îi este profund recunoscătoare, că îi datorează totul artistei și nu ezită să îi spună lucrul acesta ori de câte ori are ocazia.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

“Prin Alina Eremia-Cupidon. Serios, așa a fost. Dacă Alina nu ar fi avut o idee într-o seară, nu aș fi ajuns aici, cu Erin în brațe. Chiar îi datorez. I-am spus și de fiecare dată o să-i spun, când o să am ocazia, că îi sunt recunoscătoare. Mi-a schimbat viața cum nu se putea mai frumos.”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.