Sore și iubitul ei, Mircea, s-au despărțit, după mai bine de opt ani de relație și după ce vedeta a adus-o pe lume și pe fiica lor, Erin, care este cel mai frumos care i s-a putut întâmpla. Deși au foarte multe lucruri care îi leagă, ea și partenerul ei au decis săs se despartă, fără ca niciunul dintre ei să dea vreun detaliu legat de separarea lor.

Sore este o femeie singură

Sore a fost mereu genul acela de femeie foarte discretă, când a venit vorba despre viața ei privată, mai ales că iubitului ei nu i-a plăcut niciodată să fie în fața camerelor de filmat. Din exterior, părea că totul merge de minune în viața lor, mai ales că au și un copil împreună, dar se pare că în realitate, lucrurile nu stau deloc așa și a trecut ceva timp de când ei au decis să o ia pe drumuri diferite, dar ea preferat să facă anunțul trist al separării, d-abia în urmă cu câteva ore pe contul ei oficial de Instagram, unde mii de oamenii o umăresc și o susțin atât în cele mai frumoase momente din viața sa, cât și în cele mai urâte dintre ele.

Blondina a făcut un Story în care le-a spus internauților tot ceea ce a avut pe suflet și prin intermediul căruia a vrut să transmită că ea și tatăl lui Erin, Mircea, nu mai formează un cuplu, dar că vor rămâne mereu o familie datorită copilului pe care îl au împreună. Din punctul lui Sore de vedere, cei opt ani de zile pe care i-au petrecut împreună au contribuit enorm la maturizarea amândurora. În același timp, ea a declarat că va fi discretă și în ceea ce privește despărțirea de iubitul ei la fel cum a fost și pe parcursul relației lor, așadar fanii nu vor afla mai multe detalii despre cele petrecute, oricât de tare și-ar dori lucrul acesta.

“Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, le-a povestit Sore fanilor ei pe Instagram, în urmă cu doar câteva ore.

De-a lungul timpului, vedeta a primit multe întrebări legate de nunta lor care nu a fost niciodată pe lista lor de priorități și despre care chiar a dat câteve declarații la un moment. Sore povestea, pe atunci, faptul că nici ea, nici Mircea nu erau fani ai evenimentului în sine și că nunta, în general, nu este altceva decât un stres în plus pentru miri. De asemenea, ar fi trebuit să invite un număr foarte mare de invitați și chiar nu își dorea lucrul acestal, pentru că era mai important ca ei să fie bine din toate punctele de vedere, nu să fie legați de un act.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

“Am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate.Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem.

Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă”, a declarat Sore pentru viva.ro, la un moment dat.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.