Alina Eremia a fost invitată, în urmă cu doar câteva zile, în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre cariera sa, a povestit întâmplări din copilărie, unde a râs în hohote și unde s-a simțit bine, dar unde a vorbit și despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa, când avea nevoie doar de o pauză și în care voia să se redescopere.

Alina Eremia, despre cea mai grea perioadă a vieții sale

Alina Eremia se află, fără niciun fel de îndoială, pe lista celor mai iubite artiste din țara noastră, încă de pe vremea când a jucat în Pariu cu viața. De atunci, lucrurile în viața ei s-au schimbat în totalitate, iar în podcast-ul lui Damian Drăghici unde a acceptat să meargă cu mare drag, a vorbit despre toate acestea, dar și despre una dintre cele mai grele perioade pe care le-a traversat în cariera sa, când nu își dorea nimic mai mult decât să se redescopere și să ia o puază de la absolut tot ceea ce făcea la vremea respectivă.

Oricât de greu i-ar fi fost în anumite momente din cariera sa, Alina Eremia a exclus din start ideea de a renunța la muzică. Încă de când era copil a avut această pasiune și se vedea cântând pe marile scene, așa că a mers mai departe cu visul și a ajuns una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, pe care oamenii o apreciază mai ales pentru vocea inconfundabilă. De-a lungul anilor, cântăreața a reușit să lanseze multe hit-uri și nu poate decât să le fie recunoscătoare celor care rezonează cu muzica ei.

"A fost un moment cam acum trei ani, când aș fi vrut să iau o pauză. Și nu pentru că nu îmi mai doream, ci pentru că eram într-un punct la nivel personal, în care am nevoie să trec într-o altă etapă. Chestia asta automat se reflecta și în muzica mea, dar aveam puțin nevoie să stau departe de tot haosul, de toată nebunia, ca să pot să caut

în alte locuri în care nu am mai căutat. Ieșea din discuție să renunț la muzică, dar voiam să mă redescopăr. Cel mai important este să ai tăria aia de caracter, să faci lucrurile dificile.", a povestit Alina Eremia, în podcastul lui Damian Drăghici.

De asemenea, Alina Eremia a suferit enorm din cauza faptului că devenise cunoscută și pentru că punea extrem de multă presiune pe ea. Astfel, ea a dezvoltat o urticarie alergică. Se umplea de niște bubițe din cap până în picioare și nu avea ce să facă în scopul vindecării lor, pentru că nu există un tratament pentru așa ceva, iar întregul coșmar a durat timp de câteva luni bune. În momentul în care a început să fie bine cu ea însăși, lucruri au început să se rezolve și din punct de vedere al sănătății.

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...

"Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie alergică, foarte nasoală, eram plină de bube din cap până în picioare. Chestia asta a durat vreo trei luni, nu exista vreun tratament. Era pe fond nervos, faptul că nu eram eu ok cu mine și că erau atâtea probleme care trebuiau să fie rezolvate. Trebuiau concluzionate și să înțeleg eu mai multe despre mine, iar când am acceptat totul, am zis: Bă, de acum încolo nu o să mai pun presiune pe mine.", a mai zis artista


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.