Zi neagră pentru Damian Drăghici. Fratele cunoscutului artist a mers în lumea celor drepți, iar trista veste a fost dată chiar de el pe pagina oficială de Facebook, unde este mereu activ. Acesta deja îi duce lipsa, iar mesajul pe care l-a transmis a reușit să-i emoționeze pe cei care îl urmăresc.

Damian Drăghici este în doliu

Damian Drăghici este un om plin de viață, care reușește să le aducă mereu zâmbetul pe buze celor care îi ascultă muzica și celor care îi urmăresc podcast-urile. Rare sunt momentele în care îi dispare zâmbetul de pe față, iar acum mai mult ca oricând are nevoie de sprijin din partea celor dragi, dar și din partea fanilor.

În urmă cu doar câteva ore, artistul le-a mărturisit celor care îl urmăresc că este cea mai tristă zi din viața lui, cea în care fratele lui a murit. El și bărbatul pe numele său Julien Toma erau foarte apropiați și de aceea și pierderea acestuia este una dureroasă. Damian Drăghici a spus că deja îi este dor de el și că îi va fi în fiecare zi. Fanii acestuia nu au stat cu mâinile în sân, ci i-au transmis condoleanțe, spunând că nu sunt alături de el în cele mai negre zile din viața sa.

“Astăzi este cea mai tristă zi pentru mine… Fratele meu, Julien Toma, a plecat dintre noi prea tânăr, prea devreme și prea repede. Julica, te iubesc și am sa te iubesc cât am să trăiesc. Îmi este dor de tine și o să-mi fie dor în fiecare zi. Dumnezeu să-ti odihnească sufletul în pace!”, a scris Damian Drăghici, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.