Au trecut mai bine de doi ani, de când Damian Drăghici a devenit tată, din nou. Venirea pe lume a unui copil aduce la pachet o serie de schimbări în viața părinților și așa a fost și în cazul artistului și a soției sale. El a recunoscut că a fost nevoit să renunțe la mai multe lucruri pe care până la vremea aceea le considera importante, doar de dragul fiului său pe care îl iubește mai mult decât orice pe lume și pentru care ar fi în stare de orice.

Damia Drăghici a fost mereu sincer și deschis, când a venit vorba despre viața lui privată. Deși în trecut nu a avut parte de un trai ușor, acum se poate declara un om fericit și împlinit din toate punctele de vedere. Odată cu trecerea anilor, lăutarul a realizat care sunt cele mai importante lucruri din viața sa și a început să pună familia pe primul loc. A avut o vreme când cariera sa era cea mai importantă, dar au trecut momentele acelea, iar acum lasă totul pentru a petrece mai mult timp cu fiul său.

Damian Drăghici, despre schimbările din viața sa

Invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, artistul și-a pus sufletul pe tavă în fața telespectatorilor și le-a povestit la cât de multe lucruri a renunțat pentru familia lui frumoasă. A fost, de asemenea, capabil să lase deoparte viciile sale și anume tutunul și alcoolul și se simte mult mai bine așa. Vrea să fie un model pentru cel mic, mai ales că el este cel care îi va duce numele mai departe. Soția sa l-a susținut și încă este alături de el, fiind și ea mulțumită de toate schimbările pe care le-a făcut.

”Sunt doi ani jumătate de când a apărut Andrei, este un miracol în fiecare zi. Nu-mi aduc aminte de nimic de acum 28 de ani, acum văd toate detaliile, de la cum doarme, de la cum mănâncă, la cum spune fiecare cuvânt. Atunci eram disperat după carieră și toate astea și am pierdut momentele importante, dar acum cu Andrei e altceva. Am încercat, dar nu-i ușor după 30 de ani de muncă și de ADHD să te retragi acasă cu soția și copilul, dar tot încerc. A devenit ușor acum să stau cu ei. Îl iubesc pe Andrei ca pe ochii mei din cap. Eu n-am vrut să fac copii, dar de când cu Andrei, dacă aș avea câteva sute de milioane, aș face 20 de copii”, a spus Damian Drăghici la Xtra Night Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.