Viața lui Damian Drăghici nu a fost deloc una ușoară, mai alea dea dinainte de a ajunge cunoscut în întreaga țară. Muzicianul a trecut prin clipe de coșmar, iar despre toate acestea a vorbit în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”. El a vorbit cu lacrimi în ochii despre cum se descurca în perioda comunismului, în străinătate. A avut parte de umilințe pe care nu le va uita niciodată, pentru că l-au marcat. 

Pe Damian Drăghici îl știe și îl iubește o țară întreagă, dar foarte puțină lume știe prin ce a trecut el înainte de a ajunge celebru. Acesta a luat decizia de a pleca din țară, din cauza faptului că își dorea să depășească limitele comunității sale, dar și din cauza comunismului și a armatei. Îi era extrem de frică să se ducă în armată și s-a internat în spital, doar pentru a scăpa de ea. Artistul s-a simțit un cerșetor și se simțea umilit, când un ospătar arunca apă pe el, să plece din locul respectiv.

Damian Drăghici a dus o viață grea

„Comunismul, frica de armată și dorința de a depăși limitele comunității mele m-au determinat să plec din țară. Îmi era frică să mă duc în armată. M-am internat și în spital ca să scap de armată. M-am simțit cerșetor și mulți ani după ce n-am mai fost cerșetor. Cel mai umilitor, cel mai cumplit era când un ospătar arunca apă pe mine sau îmi dădea câte un șut un fund să plec de acolo!”, a povestit Damian Drăghici în cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai.

Credea cu tărie că va ajunge departe, că va avea succes în Occident și simțea că merita o viață mai bună. Deși i-a fost foarte greu, nu s-a dat niciodată bătut și a încercat să facă tot ceea ce îi stătea în putință, pentru a-și îndeplini visurile. Damian Drăghici a visat că va ajunge tot mai sus și a reușit. I-a fost dificil să își amintească de aceste momente grele din viața sa și și-a stăpânit cu greu lacrimile.

Citeste si:
Viața lui Damian Drăghici s-a schimbat de când a devenit tată! La...
Viața lui Damian Drăghici s-a...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Eu credeam că voi ajunge în Occident, în Grecia sau în America, și voi avea succes imediat. Umilința era și o victimizare a mea. Simțeam că meritam ceva mai bun. Fug de 40 de ani să fiu un muzicant de cârciumă. Dar am auzit o voce deasupra capului meu și chiar dacă aveam momente când mă dărâmau, mă ridicam și-mi spuneam că voi ajunge mare”, a mai declarat artistul.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.