După ce s-au afișat împreună pe Instagram, fanii lor au ajuns să se întrebe dacă Alexandra Duli și Alex Delea sunt împreună. Nefiind siguri de ceea ce se întâmplă între ei, cel mai probabil, admiratorii au căutat indicii despre relația lor în secțiunea de comentarii unde foștii concurenți ai emisiunii le-au dat apă la moară, după ce și ei au dat de înțeles că Duli și Delea formează un cuplu.

Alexandra Duli și Alex Delea s-au pozat împreună

Competiția Survivor România este una care le schimbă viețile celor care decid să ia parte la acest proiect frumos și greu în același timp, mai ales pentru cei care ajung cât mai aproape de final. Unii dintre foștii concurenți au acceptat să plece în Republica Dominicană fie pentru a-și demonstra lor însuși cât sunt de buni, fie pentru că nu aveau altceva mai bun de făcut sau pentru a câștiga o sumă frumușică de bani, care le asigură un trai mult mai bun după aceea, chiar dacă se luptă cu foamea și condițiile grele din junglă câteva săptămâni bune.

Participarea în acest concurs nu aduce doar certuri între concurenți, ci adesea ajută la crearea unor legături puternice, a unor prietenii pe viață și, de ce nu, a unor cupluri. Deși în urmă cu doar câteva zile, marele câștigător al acestui sezon declara că este un bărbat singur, dar în căutarea femeii ideale pentru el de la care nu are pretenții, dar care trebuie să aibă acel ceva, recent, acesta s-a pozat în compania fostei sale colege. Imediat după ce au postat imaginea respectivă, oamenilor care îi urmăresc nu le-a fost greu să-și dea seama că sunt împreună.

Mai mult de atât, chiar și foștii lor colegi au dat de înțeles că Alex Delea și Alexandra Duli sunt împreună. În timp ce o parte dintre admiratorii lor se bucură de lucrul acesta, fanele marelui campion al acestui sezon nu sunt foarte încântate de faptul că, la momentul actual, nu mai au nicio șansă să îi fure inima.

„Casă de piatră, nebunii mei! Și mulți, mulți copilași!”, a scris Oana Ciocan, în comentarii.


„Ce frumoși sunteți...vă îmbrățișez cu drag...❤👍👍”, „ Maaaa ce frumosi sunteti voi ❤️❤️💙😊🥳”, Buna va sta cel mai bine casa de piatra războinici mei Rămâneți la mine in inima toți războinici sezonul asta bravo bai așa va vreau numa bine😍❤️❤️❤️👏”, „❤️Asteptaaaam poza astaaa!”, „Ce frumoși sunteți 👍❤️❤️❤️❤️❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.