Fiica Andreei Tonciu împlinește astăzi frumoasa vârstă de 6 ani, iar mama ei a avut grijă să îi transmită un mesaj emoționant în mediul online, încă de la primele ore ale dimineții. Vedeta nu s-a putut abține să posteze și o imagine cu micuța ei, care deja are un număr mare de aprecieri și în dreptul căreia oamenii i-au transmis și ei gândurile lor frumoase.

Andreea Tonciu își serbează fiica

Ziua de astăzi este una extrem de importantă atât pentru Andreea Tonciu, cât și pentru întreaga ei familie, deoarece fiica ei își serbează ziua de naștere și la fel ca în fiecare an, vedeta vrea ca Rebecca să aibă parte de o zi de neuitat și face tot ceea ce îi stă în putință în acest sens. Încă de la venirea pe lume a fiicei sale, bruneta și-a dedicat întreaga existență creșterii fiicei sale și a vrut să nu ducă lipsă de nimic, motiv pentru care a muncit din greu.

Anul acesta, a fost pusă la grele încercări în momentul în care a decis să plece la Survivor România, pentru că dorul de casă, dar mai ales de cea mică a fost cel care a făcut să cedeze în multe momente, până în ziua în care a fost eliminată din competiție. Când a aflat că ea este cea care ar trebui să plece a regretat că nu a putut ajunge mai departe în concurs, dar s-a și bucurat că va ajunge acasă la copilul ei care, de asemenea, a suferit în lipsa mamei sale care i-a fost alături din prima zi a vieții sale și care nu lipsise niciodată atât de mult, până la momentul respectiv.

Ei bine, astăzi, Andreea Tonciu nu doar că este alături de fiica sa, dar îi și serbează ziua de naștere. Vedeta a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în care i-a făcut cele mai frumoase urări și unde s-a bucurat să vadă că nici oamenii nu au rămas indiferenți și au postat tot felul de comentarii încă din primele minute. Fosta concurentă de la Survivor România nici nu putea începe ziua fiicei sale mai bine de atât. Raluca Dumitru, de exemplu, s-a aflat printre primele persoane care i-au făcut ziua mai frumoasă, iar bruneta nu poate decât să fie recunoscătoare pentru asta.


„Astazi este despre tine sufletul meu frumos❤️ Mami iti doreste tot binele din lume, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de mine❤️Voi fi langa tine toata viata si te voi sprijini neconditionat❤️ Te iubesc mai presus ca orice, nimeni si nimic nu ne va desparti niciodata pentru ca iubirea noastra este mai mare decat orice pe lumea asta❤️❤️❤️❤️❤️ LA MULTI ANI suflet frumos ❤️❤️❤️❤️”, a scris Andreea Tonciu, pe contul ei de Instagram.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.