Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu mai bine de un, iar din clipa aceea, viața lor s-a schimbat în totalitate. Prezentatoarea este cea care a făcut multe sacrificii în acest sens, deoarece a renunțat la toate proiectele sale, inclusiv la emisiunile pe care le modera la Antena 1, doar pentru a petrece mai mult timp alături de fiica ei și pentru a nu pierde momentele importante din viața micuței lor.

Smiley și Gina Pistol, despre viața de părinți

Încă de când a adus-o pe lume pe Josephine, Gina Pistol și-a dedicat întreaga existență creșterii fiicei sale și chiar a povestit, la un moment dat, faptul că nu avea timp nici măcar să aibă grijă de ea și să facă toate lucrurile pe care orice femeie normală le face și de care și ea se bucura înainte, fără prea mari probleme. Cunoscuta prezentatoare a făcut multe sacrificii pentru fiica ei, dar nu regretă nicio clipă deciziile pe care le-a luat, deoarece venirea ei pe lume a fost cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat.

Partenera de viață a lui Smiley și-a dorit enorm să devină mamă, deși nici măcar medicii nu îi dădeau vreo șansă și s-a bucurat enorm când a aflst că a rămas gravidă pentru prima dată. Până a fost ferm convinsă că poate păstra copilul, nu a zis prea multor persoane, motiv pentru care unii au judecat-o aspru. Artistul îi este foarte recunoscător partenerei sale pentru tot ceea ce a făcut pentru el și oricât de ocupat ar fi, încearcă să petreacă tot mai mult timp cu iubita lui, mai ales dimineața. Cei doi fac tot felul activități împreună și anume citesc, ascultă muzică, povestesc sau se joacă.

„Pentru că Gina se trezește noaptea și o adoarme la loc, eu dorm buștean și mă trezesc la 7 sau 7 și jumătate când se trezește ea și stăm împreună, citim cărți, ascultăm muzică, povestim, ne jucăm, ne plimbăm, toate acasă. Eu petrec în fiecare dimineață timp cu ea”, a declarat Smiley, la Pro FM.

Josephine trece printr-o perioadă în care crește foarte repede, iar mama ei încearcă să-i fie alături la fiecare pas și să nu rateze niciun moment important din viața. După cum a povestit chiar Gina Pistol, în primul ei an de viață era foarte cuminte, adormea devreme și dormea fără nicio problemă până în zorii zile. Salturile de creștere au avut un afect asupra acestor aspecte, iar părinților ei le este din ce în ce mai greu să facă față noilor provocări, dar nu au de ales.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

„Da, se trezește des noaptea. A avut o perioadă când a fost foarte cuminte, o puneam în pat pe la 8 și jumătate seara și cânta singură, nu știu ce fredona acolo, și adormea singură, dormea până dimineața. Odată cu salturile de creștere a fost dată peste cap și se trezește acum și la trei, trei ore și jumătate. Eu n-am mai dormit de aproape doi ani de zile”, a declarat și Gina Pistol, în cadrul aceluiași podcast.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.