Elena Chiriac le-a spus celor care o urmăresc la ce anume nu poate renunța, după ce a participat la Survivor România, la scurt timp după ce a postat pe Instagram o imagine care le-a atras atenția tuturor și care a adunat mii de aprecieri și zeci de comentarii încă din primele minute.

Elena Chiriac, imagine de senzație pe Instagram

Elena Chiriac a acceptat provocarea de a participa la emisiunea Survivor România, fără să aibă nici cea mai mică idee de ceea ce avea să o aștepte și fără să creadă că va ajunge atât de departe în concurs, deși ca oricare dintre foștii ei colegi a sperat că va câștiga marele premiu, care a mers către Alex Delea, primul Războinic care a reușit să aibă parte de o mai mare susținere din partea telespectatorilor față de un Faimos. Acesta a promis că va folosi banii pentru a o face fericită pe mama lui, femeia căreia îi este recunoscătoare pentru tot.

Elena Chiriac a regretat enorm că nu a fost ea marea campioană a sezonului, dar s-a bucurat și pentru adversarul ei pe care l-a felicitat din tot sufletul ei și pentru care a făcut chiar și o postare pe contul ei de Instagram, la doar câteva ore după marea finală a competiției de la Pro TV. Cea mai mare bucurie a sa este că deși are doar 19 ani,a reușit să ajungă până în marea finală a emisiunii și, de asemenea, să îi învingă pe cei mai puternici dintre băieții care au concurat împotriva sa și anume Ionuț Popa, Alex Delea și Blaze. Faptul că a fost bună pe plan sportiv nu a fost suficient, pentru că avea nevoie și de susținerea celor de acasă pentru a câștiga.

După ce s-a întors în România, fosta Faimoasă a postat o imagine de senzație pe contul ei oficial de Instagram care nu le-a atras atenția doar băieților care o urmăresc, ci și fetelor care s-au grăbit să o felicite pentur tot parcursul ei în concurs și care i-au transmis toate gândurile lor bune în comentarii. De asemenea, Elena Chiriac a spus că deși nu mai poate consuma deloc cocos, nu poate renunța la tortul de morcovi care acasă nu are același gust precum în Republica Dominicană, dar care cu toate acestea se afla pe lista deserturilor sale preferate.


„O-i renunța eu la cocos, dar la carrot cake (n.r tort de morcov), niciodată. Am mâncat și acasă, nu se putea să renunț. Nu a fost la fel de bun ca ăla din dominicană că, nu știu cum să spun, dar foamea nu mai e la fel de mare. Am potolit-o. După ce am terminat carrot cake și după o zi binemeritată cu familia mea, am decis să ies în oraș. Și nu se putea să nu mă pregătesc, să nu mă aranjez. Acum, eu m-am machiat, dar nu mă recunosc. Nu m-am mai machiat de jumătate de an”, a declarat Elena Chiriac, potrivit fanatik.ro.

Citeste si:
Kilogramele în plus îi dau mari bătăi de cap lui Mihai Trăistariu:...
Kilogramele în plus îi dau...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.