Laura Giurcanu nu a fost prezentă în marea finală Survivor România alături de foștii ei colegi, iar fanii acesteia i-au remarcat absența încă din primele minute de emisie și nu s-au putut abține să nu o întrebe de ce anume nu a mers și ea în Republica Dominicană, pentru a-i susține pe finaliști în ultimele minute de concurs. La o distanță de câteva ore bune de marea finalpă a competiției de la Pro TV, ea a venit și cu explicațiile mult așteptatate.

Laura Giurcanu, mesaj pentru Alex Delea și Elena Chiriac, după marea finală Survivor România

Marea finală a emisiunii Survivor România s-a desfășurat pe data de 31 mai, când cei de acasă și-au putut vota preferatul în timp real, pentru prima dată de la începtului sezonului, dar și când s-a ales marele câștigător care nu a plecat acasă doar cu trofeul, ci și cu cecul în valoare de 100.000 de euro. Ziua respectivă a fost una plină de surprize plăcute atât pentru cei din fața televizoarelor, cât și pentru concurenții rămași în luptă, deoarece au venit să le facă galerie chiar foștii lor colegi de echipă.

Laura Giurcanu, însă, nu i-a onorat pe aceștia cu prezența, motiv pentru care cei de acasă au început să își pună tot felul de întrebări legate de absența sa. Nu a durat prea mult timp și au bombardat-o pe fosta concurentă a emisiunii Survivor România cu mesaje, dorind să afle chiar de la ea de ce nu a mers să le fie alături colegilor ei în ultima zi din competiție. Ei bine, vedeta a decis să le ofere un răspuns, având în vedere că erau destul de multe persoane care îl așteptau și a zis că a avut niște probleme personale care au împiedicat-o să plece din București. Admiratorii ei au fost mai apoi foarte dezamăgiți de ceea ce a declarat, cei mai mulți dintre ei fiind de părere că pur și simplu nu a dorit să meargă.

„Felicitări vouă, sunt sigură că a fost experiența vieții. Din cauza unor probleme personale, nu am putut participa la finală, fiind în București. Mulțumesc pentru întrebări și griji, sunt bine”, a scris Laura Giurcanu pe contul său oficial de Instagram.

Chiar dacă nu a putut să meargă în Republica Dominicană să fie fizic alături de ei, Laura Giurcanu a fost cu gândul la finaliști și chiar le-a trimis un mesaj emoționant. Despre Elena Chiriac a povestit că i-a fost precum o soră în cadrul competiției Survivor România și a mai povestit că a admirat la ea cel mai tare faptul că a dat mereu dovadă de sinceritate, indiferent de situație. Despre Alex Velea a ținut să precizeze că a fost cel care, după unificarea echipelor, le-a sărit în ajutor cu absolut tot ceea ce era nevoie și a apreciat lucrul acesta la el.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

„Elena chiar mi-a fost ca o soră acolo și mă bucur că am apucat să descopăr ce om frumos e, cel mai mult îmi plăcea la ea cât de onestă e. Am râs mult. Iar Alex Delea a fost cel care, după unificare, ne-a sărit în ajutor de fiecare dată, cu orice, ne-a făcut chiar și un cuțit cu care să curățăm cocos cadou. Ne ajuta la foc, împărțea cu noi de fiecare dată, era bun, altruist și sincer (…) Felicitări Alex Delea pentru marele premiu, îl meriți din plin cu siguranță. Tu și Elena ați fost favoriții mei la individuale, mă bucur maxim pentru finala asta. Elena, you rock, girl!!! Știu cât de greu ți-a fost și chiar ești o inspirație”, a mai zis fosta Faimoasă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.