Gina Pistol a ajuns la capătul puterilor, iar acest lucru l-a recunoscut chiar ea pe contul ei oficial de Instagram, unde este urmărită de mii oameni și unde este activă aproape în fiecare zi. Vedeta trece prin niște momente pe care îi este greu să le înțeleagă, iar acest lucru se întâmplă la ceva vreme după ce s-a vindecat de COVID-19.

Gina Pistol trece prin momente grele

Gina Pistol se poate considera o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, doar că sunt anumite momente în care nu se simte deloc bine, iar acest lucru se întâmplă din cauza faptului că a fost infectată cu COVID-19. Perioada respectivă a fost una care a stors-o de energie pe partenera de viață a lui Smiley a cărui organism se resimte chiar și acum, după ce ce au trecut săptămâni bune de când a fost infectată. Sinceră din fire cu toți cei care stau cu ochii pe ea, a recunoscut faptul că deși are motive să zâmbească și este fericită, nu trece prin cea mai bună perioadă, din cauza stării sale de sănătate.

„Sinceră să fiu, îmi lipsesc foarte mult antrenamentele. Nu știu ce se întâmplă cu mine, dar după ce am trecut prin COVID mă simt fără energie, simt că nu mai am putere. Nici fizic, nici psihic.”, le-a povestit Gina Pistol urmăritorilor ei de pe Instagram.

Mulți i-au transmis că oboseala despre care a vorbit nu este cauzată doar de infecția cu COVID-19, ci și de faptul că a devenit mamă și că se implică destul de mult în creșterea fiicei sale, pe care nu o scapă nicio clipă din ochi. Tot din cauza faptului că a adus pe lume un copil, acum mai bine de un an, a refuzat și oportunitatea de a pleca în America Express. Iubita lui Smiley a zis clar, într-un podcast, că nu își permite să o lase pe Josephine singură pentru mai bine de două luni, pentru că se află în perioada în care se crește foarte repede, iar din punctul ei de vedere, este un alt copil de la o zi la alta.


În ciuda acestor lucruri, Gina Pistol este foarte fericită, mai ales că recent a urcat pe scenă alături de iubitul ei, la Sala Polivalentă, unde a cântat live una dintre cele mai cunoscute și apreciate piese ale artistului. Oamenii din sală au rămas muți de uimire, au filmat întreg momentul și așa cum era de așteptat au urcat filmările respective pe rețelele sociale, unde au devenit imediat virale. Unii nu au apreciat ideea lor și i-au transmis prezentatoarei că nu are deloc voce și că nu avea ce să caute pe scenă, dar lor nu le-a păsat de părerile haterilor, ci s-au bucurat din plin de moment.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.