Mulți dintre cei care au devenit fanii lor, după ce și-au făcut publică relația, s-au întrebat cum a început povestea de iubire dintre Smiley și Gina Pistol. Ambii au fost dicreți în ceea ce privește viața lor privată, iar drept dovadă nimeni nu a știut timp de câțiva ani buni că sunt împreună, aceștia preferând să vorbească despre lucrul acesta, după ce au aflat că vor deveni părinți.

Smiley și Gina Pistol, despre povestea lor de iubire

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de ani buni, dar și-au făcut publică relația, după ce au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată. Chiar dacă apăruseră pe internet tot felul de imagini cu aceștia, în care era clar pentru toată lumea că formează un cuplu, aceștia refuzau parcă să confirme lucrul acesta, ci nu pentru că nu erau siguri de sentimentele lor, ci pentru că au preferat să se bucure în liniște de multe momente frumoase împreună, fără ca lumea din jur să aibă nici cea mai mică idee despre ceea ce se petrecea între ei.

La un moment dat, au considerat că a venit vremea să dea lumii întregi vestea că formează un cuplu și au filmat un vlog în care au vorbit despre povestea lor de iubire, dar și despre venirea pe lume a lui Josephine. A trecut mai bine de un an de atunci, iar fiica lor crește văzând cu ochii, motiv pentru care mama ei nu vrea să piardă niciun moment important din viața ei și a refuzat să plece în America Express tocmai din această cauză. De asemenea, crede că micuța ei are nevoie de ea în primii ani de viață și nu putea să o lase singură mai bine de două luni, cât timp ar fi durat filmările emisiunii de la Antena 1.

Invitați în cadrul unui podcast, pentru prima dată împreună, cei doi îndrăgostiți au mărturisit și cum a început povestea lor de dragoste. Prezentatoarea iubea foarte tare muzica lui, dar nu îl putea privi ca pe un bărbat, pe motiv că era într-o relație, iar pentru ea bărbații care au deja partenere de viață nu există, indiferent de cât de tare ar fi atrasă de ei. Cei doi s-au simțit atrași unul de celălalt în cadrul unui eveniment de revistă, unde de regulă el nu mergea, dar unde a simțit că a fost privit cu alți ochi de către cea care câțiva ani mai târziu a devenit mama copilului său.

Gina Pistol: „Eu ascultam muzica lui și îmi plăcea, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat ca să zic: Mamă, ce partidă bună. El era într-o relație, iar pentru mine bărbații care sunt într-o relație nu există, îl vedeam doar ca pe un artist. Și eram și eu singură și el singur (n.r. atunci când l-a văzut la eveniment) și mă uitam la el și a fost un moment în care m-am gândit: „Mamă, ce mișto e tipul ăsta'. Ai simțit?”

Citeste si:
Manifestările profunde ale iubirii: 20 de gesturi ale unui bărbat...
Manifestările profunde ale...

Smiley: „Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte evenimentul. Era o chestie de revistă. În general nu prea particip la evenimentele astea, dar rar, când mai particip, se mai întâmplă chestii de-astea.”

Gina Pistol: „Ce d-astea? Adică ce?”

Smiley: „Adică mă privește lumea cu alți ochi.”

Gina Pistol: Care lume, Andrei?

Smiley: „Uite tu m-ai privit cu alți ochi., a fost discuția pe care au purtat-o în podcast-ul de la Pro FM.”


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.