Showbiz 29 Mai 2022 10:49 de Diana Oprișan
Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească nici mai mult, nici mai puțin de 52 de kilograme, iar mai apoi a încercat pe cât posibil să se mențină în formă. Mai mult de atât, nu a păstrat secretul doar pentru el, ci l-a împărtășit cu fanii lui de pretutindeni. Iată ce a povestit cunoscutul chef de la Antena 1.

Cătălin Scărlătescu, despre kilogramele pierdute

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgitul chef Cătălin Scărlătescu s-a confruntat ani la rând cu kilogramele în plus care nu erau în regulă atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al sănătății sale. Mulți îl judecau la vremea respectivă, dar odată cu trecerea timpului, acesta s-a ambiționat și a reușit să slăbească 52 de kilograme, iar cei din fața micilor ecrane au rămas cu gura căscată, când i-au văzut transformarea, dar s-au și bucurat enorm pentru faptul că a reușit lucrul acesta.

Deși toată lumea îl felicita și era fericită pentru el, concurentul de la America Express nu era mulțumit de felul în care ajunsese să arate, așa că a mai pus câteva kilograme, iar după aceea a încercat doar să își mențină greutatea aceea, fără prea mari eforturi, ci doar având grijă la cantitatea de mâncare pe care o consuma, obicei pe care l-a păstrat chiar și în ziua de astăzi. Ei bine, cunoscutul chef cântărea 95 de kilograme, fiind pentru prima dată în viața sa când ajunsese la acea greutate.

Mulți au fost curioși să afle care a fost secretul lui, ce dietă a ținut, ce alimente minune a consumat, iar el a spus clar că nu a fost vorba despre nimic din toate acestea. Partenerul de viață al Doinei Teodoru a povestit că nu a ținut mari diete, ci doar a redusc cantitatea de mâncare, astfel că dacă înainte mânca un kilogram din fiecare fel, acum se limitează la 150 de grame și este în regulă cu asta. Tot el a spus că este de părere că slăbise prea mult, iar acum are în jur de 103 kilograme, se simte bine în pielea lui și acesta este singurul lucru care contează cu adevărat.

‘’Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea. Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de trei ani. Ce să fac? Eu sunt bucătar, am mâncat toată viața mâncare bună. Dacă îmi face ceva cu ochiul, sar și mănânc, că na! Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă! Când vezi o femeie frumoasă, întorci capul în cealaltă parte. Te uiți și atât! Mâncarea măcar poți s-o mănânci!’’, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru impact.ro.

Citeste si:
Cătălin Scărlătescu, reproșuri la adresa Doinei Teodoru după...
Cătălin Scărlătescu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.