Showbiz 29 Mai 2022 09:43 de Diana Oprișan
Andreea Esca a fost luată la bani mărunți de nimeni alta decât Iulia Albu, care nu s-a putut abține să nu îi analizeze la sânge alegerile vestimentare pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Așa cum era de așteptat, criticul de modă nu a avut prea multe lucruri bune de zis despre prezentatoarea de știri, iar admiratorii nu au fost foarte încântați de afirmațiile sale.

Andreea Esca a fost criticată de Iulia Albu

Andreea Esca nu are nevoie de prea multe introduceri. Toată lumea știe despre ea că se află pe lista celor mai cunoscute și apreciate prezentatoare de la noi din țară și că este foarte atentă la felul în care se îmbracă, la felul în care apare în fața oamenilor și la ceea ce afirmă, atunci când nu este la TV. Mulți spun despre ea că are o prezență impecabilă oriunde și-ar face apariția, dar se pare că Iulia Albu nu este de acord cu acele persoane care fac asemenea afirmații despre mama Alexiei Eram, ci a criticat dur evoluția stilului vestimentar pe care îl are știrista și care din punctul ei de vedere nu prea există, pentru că se îmbracă la fel aproape de la începutul carierei sale, cel mai probabil pentru a nu da greș.

Iulia Albu este o femeie sinceră și așa a fost mereu, care nu se teme să își exprime opinia indiferent dacă este nevoită să facă acele comentarii în timpul vreunei emisiuni TV sau pe rețelelele sociale, pentru că nu dă doi bani pe părerile oamenilor. Ori de câte ori le ia în vizor pe vedetele mari din România, există oameni care sar în apărarea acelor persoane și care au impresia că o pot trage pe ea la răspundere și că vedeta chiar va ține cont de spusele sale. Nu se întâmplă lucrurile în felul acesta.

Recent, criticului de modă i s-a pus pata pe Andreea Esca și pe una dintre ținutele purtate de acesta și nu s-a putut abține să nu o facă praf în fața întregii lumi. Ea a fost complet dezamăgită de modul în care îndrăgita prezentatoare a decis să se îmbrace și a scos în evidență faptul că hainele ei sunt de așa natură, încât dau o stare proastă oricui o privește. În plus, a mai specificat și că vedeta poartă mereu același lucru, de aceea nu a avut mai multe de zis, deși oamenii ar fi dorit lucrul acesta.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...


„Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie „Te iubesc” cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (...) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru”, a spus Iulia Albu, potrivit spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.