Showbiz 3 Mai 2022 12:19 de Diana Oprișan
Iulia Albu a trăit un moment extrem de emoționant la iUmor, în momentul în care a avut loc o presupusă cerere în căsătorie pe care a făcut-o iubitul ei. Care a fost reacția criticului de modă.

Iulia Albu, primele declarații după presupusa cerere în căsătorie

Iulia Albu a acceptat propunerea de a fi cel de-al patrulea jurat al celel mai recente ediții ale emisiunii iUmor, unde mai multe persoane publice i-au făcut un roast, iar printre acestea s-a aflat și partenerul ei de viață. Mihai Alexandru a avut mari emoții, dar s-a descurcat de minune, iar la un moment dat a reușit să o emoționeze și pe partenera sa de viață, care pentru câteva secunde a crezut că este cerută în căsătorie. Dan Badea, Șerban Copoț și cei treu jurați au rămas și ei cu gura căscată în fața declarațiilor iubitului Iuliei Albu, deoarece și ei au crezut că îi va cere mâna.

„Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui și tu ceva decent pe tine”, i-a spus Mihai Alexandru partenerei sale.

Vedeta a crezut pentru moment că va avea loc o cerere în căsătorie în toată regula, dar nu s-a întâmplat, iar mai apoi chiar Iulia Albu a precizat că nu era contextul potrivit pentru a face un pas atât de mare în relația lor. Mulți dintre admiratorii ei nu au văzut-o niciodată fiind atât de emoționată, iar imediat după difuzarea ediției de iUmor, ea a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram prin intermediul căruia nu doar că a vorbit despre presupusa cerere în căsătorie dar le-a mulțumit și celor care au stat în fața micilor ecrane să o urmărească. Și-a dat seama și de faptul că iubitul ei a fost foarte, foarte emoționat, mai ales la gândul că mii de oameni în priveau.

„Voiam să vă mulțumesc că v-ați uitat atât de mulți la iUmor. A fost o seară foarte emoționantă pentru mine și vă mulțumesc din suflet că ne-ați urmărit în număr atât de mare și ați făcut, din nou, Antena 1 lider detașat de audiență”, a mai zis ea, pe Instagram.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.