Showbiz 29 Mai 2022 08:59 de Diana Oprișan
Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, Mihai, a luat o decizie dureroasă, după ce a văzut că tatăl lui a decis să își șteargă, iar mai apoi să acopere tatuajul pe care îl avea pentru el. Inițial, tânărului nu i-a venit să creadă că se întâmplă una ca asta, dar s-a resemnat deja cu ideea că fostul concurent de la Survivor România a uitat deja că mai are și alții copii.

Ce decizie a luat fiul lui Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu a făcut, în urmă cu doar câteva zile, o postare pe rețelele sociale prin care a dat de înțeles că a luat decizia de a-și acoperi tatuajul pe care îl are cu fiul lui, pe care nu îl are la suflet și care a făcut afirmații dure despre el chiar și pe vremea când era în Republica Dominicană. Mihai Zmărăndescu a fost complet dezamăgit de comportamentul pe care l-a avut părintele lui în cadrul emisiunii Survivor România de la Pro TV și a vorbit cu fanii lui de pe Tiktok despre acest aspect.

Unii l-au sprijinit și au fost de acord în totalitate cu afirmațiile sale, în timp ce alții care nu aveau idee prea bine despre ce este vorba au sărit la gâtul lui și l-au criticat dur pentru faptul că nu are măcar puțin respect pentru tatăl lui, care în ciuda tuturor celor întâmplate l-a crescut. Mihai Zmărăndescu este obișnuit să primească multe critici din partea oamenilor și de aceea a decis să le ignore, ceea ce nu a putut să se prefacă însă că nu vede este postarea pe care fostul Faimos a făcut-o în legătură cu tatuajul dedicat lui pe care l-a eliminat și pe care l-a acoperit cu altceva, dând astfel de înțeles că este gata să lase trecutul în urmă.

„Am venit să fac un cover peste un tatuaj mai vechi. A venit timpul să-l schimb și să-l acopăr”, a spus Cătălin Zmărăndescu pe Instagram, cu doar câteva zile în urmă.

Fiul fostului concurent de la Survivor România a luat și o decizie dureroasă, în urma evenimentelor din ultimele zile. Acesta nu vrea să mai vorbească deloc cu părintele lui, pentru că este de părere că este cea mai bună decizie pe care o poate lua la momentul de față. În plus, consideră că el și Cătălin Zmărăndescu și-au spus tot ce aveau de zis până acum și că a uitat că mai are și alți copii, iar asta îl privește în mod direct pe el. La final, a atras atenția asupra faptului că deși nu își dorește lucrul acesta, între ei chiar există o legătură de sânge.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu vrea să își topească acidul din buze. De ce a luat...
Bianca Drăgușanu vrea să își...

”Nu am mai vorbit cu el, probabil nici nu o să o mai fac, dar așa e mai bine. Ce să ne mai spunem, a spus el totul. Nu, sunt convins că nu ne mai putem împăca vreodată. A uitat că are și alți copii, dar asta e treaba lui, nu a mea. Sunt ceva mai matur decât el, eu îmi dau seama că între noi e o legătură de sânge, chiar dacă el nu și-o dorește”, a declarat Mihai Zmărăndescu, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.