Showbiz 28 Mai 2022 09:09 de Diana Oprișan
Cum a reacționat Ilie Năstase, la scurt timp după ce a aflat informația că fiica lui adoptivă și-a făcut un cont pe OnlyFans. Charlotte nu doar că și-a luat prin surprindere părintele, dar i-a șocat și pe cei care o cunosc de ani buni și care se așteptau la orice din partea ei, mai puțin acest lucru.

Ilie Năstase, reacție total neașteptată

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, Charlotte în vârstă de 32 de ani a luat decizia de a-și face un cont pe OnlyFans, o platformă unde face conținut destinat adulților și unde multe femei de vârsta ei sau chiar mult mai tinere de atât câștigă sume de bani impresionante. Cel mai probabil, pe ea tot sumele de bani care i-ar putea intra în conturi au convins-o să se alăture celor de pe aplicație. La început, ea și-a făcut chiar și o prezentare și le-a adresat câteva cuvinte celor pe care speră să îi convingă să plătească bani frumoși pentru a-i vedea pozele.

,,Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris Charlotte pe platformă, potrivit cancan.ro.

Cunoscutul tenismen a aflat despre ceea ce a făcut fiica lui adoptivă, în cadrul unei emisiuni TV, dar a preferat să nu comenteze prea mult acest aspect, ci a spus clar că ea are viața sa, iar el o are pe a lui și fiecare și-o face după bunul ei plac. Ilie Năstase a fost, totuși, uimit, pentru că nu se aștepta ca fix Charlotte să decidă să își facă un cont pe o aplicație pe care se găsește în mare parte conținut pentru adulți. Acesta se afla la Paris la momentul acela și, cu siguranță, nu a mai avut parte de o vacanță prea plăcută.

„Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a spus Ilie Năstase, conform aceleiași surse.

Ioana Năstase nu s-a putut abține nici ea de la comentarii, în clipa în care i s-a cerut să își dea cu părerea despre gestul pe care l-a făcut Charlotte. Vedeta a spus că a văzut deja și că este în stare de șoc, la fel cum ar fi orice mamă în situația sa. Uimirea a fost și mai mare pentru ea, deoarece știa că nu ducea lipsă de nimic și că Ilie Năstase se ocupa să îi ofere tot ceea ce îi poftea inima. Se pare că nu a fost suficient pentru ea, așa că a decis să facă bani de una singură în felul acesta.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

„Am văzut și eu (…)Sincer, nu este treaba mea. Doar că sunt șocată, ca orice mama (…) Este treaba ei, ea face ce vrea. Ce pot să spun, mai mult de atât? Doar că sunt șocată, deoarece știu că tatăl ei avea grijă de ea, nu îi lipsea absolut nimic.

Cu toți copiii, întotdeauna. Nu le trimitea o dată la o lună când aveau nevoie și sunau, a doua zi aveau banii în cont. Nu se pune problema banilor aici. A fost alegerea ei. O alegere, care, din punctul meu de vedere, ca mamă, este șocantă, dureroasă”, a spus, la rândul ei, Ioana Năstase,


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.