Showbiz 27 Mai 2022 10:35 de Diana Oprișan
Anamaria Prodan a mai câștigat un proces important și anume cel împotriva fotbalistului Dennis Man, care la momentul actual este nevoit să îi plătească fostei partenere de viață a lui Laurențiu Reghecampf nici mai mult, nici mai puțin de 350.000 de euro. Cum a început întregul scandal!

Anamaria Prodan a câștigat procesul împotriva lui Dennis Man

Cunoscuta impresară merge dintr-un proces în altul, doar că de data aceasta victoria a fost de partea sa. Anamaria Prodan a înaintat un proces împotriva lui Dennis Man, după ce în anul 2021 fotbalistul a fost transferat în seria A, în urma unor discuții pe care le-a Giovanni Becali, deși ea era cea care îl reprezenta pe jucător, moment în care vedeta a cerut să i se facă dreptate și a mers pânâ în pânzele albe.

Anamaria Prodan deținea un contract de impresariat pe termen lung pentru Dennis Man, în timp ce el a semnat un asemenea pact cu Giovanni Becali pentru o singură zi, doar pentru realizarea transferului respectiv, ceea ce nu i s-a părut deloc în regulă impresarei, așa că l-a chemat în instanță. După ce s-au prezentat de mai multe ori la tribunal, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost declarată câștigătoare, motiv pentru care fotbalistul este nevoit să îi plătească daune de 350.000 de euro, după cum apare scris în instanța de judecată.

“Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350.000 de euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale, precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului. Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 26 mai 2022”, se arată în decizia instanţei, potrivit spynews.ro.

Așa cum era de așteptat, imediat după ce a fost declarată câștigătoare, Anamaria Prodan a postat un mesaj pe contul lui de Instagram prin intermediul căruia a transmis un mesaj extrem de important despre găsirea talentului în fotbal, dar mai ales despre promovarea acestuia, pe care l-a ridicat la rangul de artă. Tot ea a mai zis că este pe primul loc în ceea ce face și că nu poate fi înșelată de nimeni, pentru că știe bine cum stau lucrurile.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...

”Găsirea și promovarea talentului în fotbal e o artă. Implică experiență, multă muncă și dedicație. Am fost si sunt pe primul loc în ceea ce fac. Dacă cineva crede ca poate păcali oamenii și culege roadele muncii mele, să se mai gândească odata. Nu contează ca e soț ,membru al familiei , prieten sau iubit! Cine greșește plătește in fata legii! Și mai ales în fața mea! Chiar lucrez cu cei mai tari avocați Barna Bolonyi și Stelian Mic. Le mulțumesc din suflet pentru că au făcut dreptate. #gresestiplatesti. #powerwoman multumesc @olegburlacuoleg pentru tot ceea ce faci în procesele cu răposatul :) Dreptate pe toate liniile la mine. Dumnezeu nu doarme!”, a povestit Anamaria Prodan, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.