Showbiz 26 Mai 2022 13:12 de Diana Oprișan
Ramona Olaru a făcut un atac dur la adresa lui Cuza de la Noaptea Târziu, prin intermediul unei postări de pe contul ei oficial de Instagram, unde mii de oameni stau cu ochii pe ea zi de zi și unde îi este și asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani să păstreze mai ușor să păstreze legătura.

Ramona Olaru atac la adresa fostului iubit

Ramona Olaru este recunoscută și apreciată, de către cei mai mulți dintre urmăritorii ei, pentru sinceritatea de care a dat dovadă până acum, indiferent despre ceea ce ar fost vorba. Nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani faptul că a fost împreună cu vloggerul Cuza de la Noaptea Târziu, pentru o bună bucată de timp. Povestea lor de iubire a fost una cu năbădăi, în care certurile și împăcările erau la ordinea zilei și despre care unii au fost ferm convinși că nu va duce nicăieri.

În timp ce aceștia erau despărțiți, blondina îl ataca în tot felul de postări pe rețele sociale și se pare că nu a renunțat la acest obicei nici acum, după ce fiecare dintre ei și-a refăcut viața. De curând, fosta parteneră de viață a lui Cuza de la Noaptea Târziu a postat un mesaj destul de dur pe Instagram, care în mod clar era despre el. În cadrul acestuia, frumoasa asistentă de la Antena 1 le-a atras atenția oamenilor care stau cu ochii pe conturile sale faptul că fostul ei iubit nu este pregătit să devină bărbat și de aceea nicio femeie din viața lui nu este suficient de bună. Partea bună, din punctul multora de vedere, este că a reușit totuși să învețe o lecție de pe urma relația eșuate prin care a trecut și al cărei final a durut-o mai tare decât orice pe lume.

„Fostul meu m-a învățat că, indiferent cât de bună ești de femeie, nu vei fi niciodată suficient de bună pentru ca un tip care nu este pregătit să fie bărbat.”, le-a povestit Ramona Olaru fanilor de pe contul ei de Instagram

Ei bine, după ce a pus capăt relației cu Cuza, Ramona Olaru a început să iasă cu Cătălin Cazacu, pe care îl știa dinainte, de care s-a îndrăgostit mai apoi și cu care formează un cuplu la momentul actual. Deși s-a zvonit că s-ar fi despărțit, iar toate semnele duceau în direcția respectivă, se pare că totul este bine între ei, iar el chiar are planuri serioase de viitor, fiind dispus să o ia chiar și de soție, după cum el însuși a declarat, în clipa în care și ea va fi pregătită pentru a face marele pas.

Citeste si:
Ramona Olaru, moment de panică în Paris. Ce i s-a întâmplat...
Ramona Olaru, moment de...

„Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Facem pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine.”, a declarant Cătălin Cazacu, potrivit kfetele.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.