Showbiz 26 Mai 2022 11:38 de Diana Oprișan
Bianca Drăgușanu a oferit primele declarații după ce a fost reclamată la Protecția Animalelor. Divei nu îi vine să creadă că este nevoită să treacă printr-o asemenea situație având în vedere faptul că scoate din buzunar aproximativ 1000 de euro lunar, pentru îngrijirea animalului ei de companie. Cineva, încă nu se știe cine, a făcut o plângere împotriva ei, despre care blondina a anunțat imediat.

Bianca Drăgușanu, declarații despre reclamarea la Protecția Animalelor

În cursul zilei de ieri, Bianca Drăgușanu a povestit că a fost reclamată la Protecția Animamelor, după ce o doamnă a sunat-o pentru a o pune la curent în ceea ce privește consecințele pe care le va suporta. Vedeta a fost extrem de revoltată din cauza acestui lucru, mai ales că a fost acuzată că și-ar fi vopsit singură cățelul, după ce a avut o apariție cu animalul ei de companie într-o emisiune TV.

Imediat după ce i-a fost aduse asemenea acuzații, diva a simțit nevoia să se apere și a explicat că ei nu i-ar permite timpul, nici dacă și-ar dori lucrul acesta, să aibă grijă de câinele ei acasă și de aceea preferă să îl ducă la salon. În plus, plătește în jur de 1000 de euro pentru ca micuțul să aibă parte de cele mai bune tratamente. Pomeranianul ei mănâncă doar un anumit tip de mâncare, este spălat cu un șampon special, merge la spa și se bucură de tratamente la unul dintre cele mai bune saloane pentru căței din Capitală.

Faptul că a decis să își vopsească animalul de companie nu i se pare un lucru ieșit din comun și plus că vopseaua pe care a ales-o este una scumpă, specială pentru căței, ci nu toxică așa cum s-a zis. Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu a atras atenția asupra faptului că nu este singura femeie din lume care și-a vopsit câinele și că lucrul acesta se întâmplă peste tot. Din fericire pentru ea, situația s-a rezolvat până la urmă, dar încă nu a aflat cine este persoana care a îndrăznit să îi facă asemenea acuzații, deși își dorește enorm lucrul acesta, mai ales că a fost nevoită să le dea celor de la Protecția Animalelor numele salonului unde își duce lună de lună animalul de companie, pentru a veriifica ei înșiși declarațiile vedetei.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

„În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentruu că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (...) Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie. (...) A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (...) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană.”, a transmis Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Citeste si:
Unde găsești oamenii potriviți - 4 resurse pentru compania ta
Unde găsești oamenii...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.