Showbiz 25 Mai 2022 10:22 de Diana Oprișan
Multă lume s-a întrebat cum se înțelege Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei din prima căsătorie, iar el nu și-a mai ținut fanii pe jar și a povestit care este relația lor, în ciuda faptului că acesta nu este tatăl ei natural. Mai mult de atât, a spus și cum se înțeleg fii lor, Dominic și Akim, cu sora lor.

Se înțelege sau nu Alex Velea cu fiica Antoniei!?

Înainte de a-l cunoaște pe Alex Velea, alături de care are o relație de lungă durată și cu care urmează să se căsătorească, artista a fost măritată cu Vincenzo Castellano. A fost o vreme în care s-au înțeles, s-au iubit și au adus pe lume un copil, pe Maya Rosaria Casstellano. Fiica lor locuiește alături de tatăl ei în Italia, unde și învață, dar partea bună pentru mama ei este că, după ani întregi în care s-a plimbat prin tribunale, a reușit să obțină custodia comună a acesteia, ceea ce înseamnă că ea poate veni oricând în România, pentru a petrece timp alături de Antonia, Alex Velea și de cei doi frați ai ei cu care se înțelege de minune.

Cei care nu sunt neapărat la curent cu tot ceea ce postează vedetele pe social media au fost curioși să afle cum se înțelege cântărețul cu fiica iubitei sale din prima căsătorie, iar el nu s-a temut să dea câteva declarații în acest sens și a scos în evidență mai ales faptul că deși nu este tatăl natural al Mayei, se comportă ca și cum ar fi fiica lui și nu face nicio diferență între ea și cei doi băieți.

În plus, a spus că o iubește enorm și că dragostea e reciprocă, iar tatuajul pe care și l-a făcut cu chipul ei este doar un bonus, dar nu este suficient pentru ceea ce simte el cu adevărat. Din punctul multora de vedere, Antonia este o femeie norocoasă pentru faptul că are alături de ea un bărbat precum Alex Velea, în timp ce alții susțin că, de făpt, el este cel norocos.


‘’E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya’’, a declarat partenerul de viață al Antoniei, pentru viva.ro.

Alex Velea a mai povestit, în cadrul aceluiași interviu, că deși între cei trei copii pe care îi au mai există și neînțelegeri, aceștia se iubesc enorm. Dominic, de exemplu, o divinează pe sora lui, iar pe fratele lui mai mic îl proejează în orice situație, motiv pentru care părinții lui sunt foarte mândri de el. Cei mici reprezintă cea mai mare bucurie a lor și ambii fac tot ceea ce le stă în putință pentru a le oferi o viață cât mai bună.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

‘’Dominic își iubește și fratele și sora la infinit. Pe Maya o divinizează și pe Akim îl protejează, pentru că e mezinul familiei. Deși se „bat (ca toți frații), sunt foarte uniți. Cei trei copii sunt marea noastră bucurie, mai presus de orice. Ei sunt averea noastră și darul de la Dumnezeu’’, a mai declarat Alex Velea, pentru sursa citată anteror.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.