Showbiz 25 Mai 2022 09:15 de Diana Oprișan
Fanii au făcut-o praf pe Andra din cauza emisiunii pe care soțul ei, Cătălin Măruță, o moderează și nu de puține ori au întrebat-o cum poate să fie cu el, având în vedere felul său de a fi. Despre aceste situații prin care partenera lui de viață a fost nevoită să treacă a vorbit chiar prezentatorul de la Pro TV într-unul dintre cele mai recente podcast-uri.

Fanii au făcut-o praf pe Andra din cauza soțului

Cătălin Măruță moderează emisiunea de la Pro TV de mai bine de 15 ani, dar niciodată nu au existat atât de multe discuții care să pună la îndoială calitățile sale de prezentator ca în ultimii doi ani. Mai multe vedete au criticat atitudinea lui din cadrul emisiunii sale și felul în care se comportă cu invitații lui doar de dragul audienței. De exemplu, Bianca Drăgușanu a luat foc, în momentul în care partenerul de viață al Andrei a rugat-o să se demachieze în direct, deși înainte să intre în emisie nu au stabilit nimic de genul acesta. Divei nu i-a venit să creadă de ce este capabil și a jurat că nu va mai călca în acel platou niciodată în viața sa.

În cadrul unui podcast mai vechi, Cătălin Măruță a primit niște acuzații grave și din partea Alexandrei Stan despre care a dat un material pe post despre care aun vorbit că va fi arătat oamenilor câteva zile mai târziu. Artista a avut un șoc în clipa în care a văzut știrile legate de subiectul respectiv și a dat de înțeles că nu mai are niciun pic de respect față de el, deși în trecut îl considera un profesionist.

Nici Andra nu a scăpat de critici, deși ea nu a avut niciun fel de vină. Într-unul dintre podcast-urile sale, Măruță a povestit cum s-au comportat unii oameni cu partenera lui de viață pe care au întrebat-o cum este în stare să fie într-o relație cu el, având în vedere felul în care se comportă cu oamenii din jurul lui. Acesta este de părere că oamenii sunt în stare să judece destul de ușor, fără să cunoască și fără să le pese cât de ușor pot face rău vorbele lor.

Din fericire, Andra este o femeie puternică, pe care haterii au criticat-o în repetate rânduri și nu pune la suflet atât de ușor tot ceea ce se spune sau se scrie despre ea, mai ales că este industria muzicală încă de pe vremea când era doar o adolescentă și a reușit să învețe multe lucruri pe parcurs.

Citeste si:
Cătălin Măruță dezminte zvonurile despre presupusa datorie la stat:...
Cătălin Măruță dezminte...

“Oamenii nu cunosc oameni, dar judecă foarte ușor. Erau oameni care, după ce se uitau la emisiuni – erau certuri la emisiune, cu Mexicanul, cu familia Dolănescu –, se întâlneau la evenimente cu Andra, și îi spuneau: ‘dar cum poți să stai cu ăla, cum îl suporți?’ (…) Oamenii te judecă într-un anumit fel.”, a povestit Cătălin Măruță într-unul dintre podcast-urile sale de pe YouTube.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.