Showbiz 24 Mai 2022 08:50 de Diana Oprișan
Răzvan Fodor i-a transmis un mesaj extrem de emoționant partenerei sale de viață, Irina Fodor, înainte de plecarea sa la America Express. Filmările vor dura aproximativ două luni, timp în care atât îndrăgita prezentatoare, cât și cei care fac posibil acest proiect vor sta departe de familiile lor.

Vor începe filmările pentru Ameriaca Express

Anul acesta, Asia Express se transformă în America Express, iar în curând concurenții acestui sezon și anume Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, Puya, Melinda, Andreea Antonescu, Andreea Bălan, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla, Jean Gavril, Dinu, Bruja, Pufeh, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Bie Adam și Mihaela vor pleca pe Drumul Aurului și vor lupta cu toate armele, pentru a se întoarce acasă cu marele premiu. Nu doar concurenții au mari emoții pentru ceea ce va urma, ci și prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor.

Vedeta a avut mari emoții înainte de a-și lua la revedere de la cei dragi, iar fanii ei se bucură din plin pentru faptul că tot ea va fi cea care va modera și noul sezon al competiției, ci nu partenera de viață a lui Smiley care nu poate sta pentru mult timp departe de cea mică. Cel care nu este tocmai încântat de faptul că trebuie să stea mai bine de opt săptămâni departe de ea este partenerul ei de viață, care nu s-a putut abține să nu îi transmită și un mesaj înainte de plecarea sa la aeroport, chiar pe contul lui oficial de Instagram.

Cel mai probabil, cuvintele lui au emoționat-o pe prezentatoarea de la America Express până la lacrimi, mai ales că imediat după a plecat către aeroport, urmând să plece spre Mexic, unde vor avea loc și primele probe din concurs și unde cele nouă echipe din concurs își vor da seama ce înseamnă, de fapt, acest concurs și cât de important este fiecare minut.


“În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă.”, a scris Răzvan Fodor, pe contul lui oficial de Instagram.

Citeste si:
Connect-R, mesaj cu ocazia zilei de 8 martie. Ce le-a transmis...
Connect-R, mesaj cu ocazia...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.