Showbiz 23 Mai 2022 10:39 de Diana Oprișan
Carla’s Dreams a acceptat invitația lui Mihai Bobonete de a lua parte la podcast-ul pe care acesta îl moderează pe canalul lui de YouTube. Artistul a făcut o serie de mărturisiri total neașteptate și a recunoscut că el ar fi vrut să se retragă din industria muzicală, doar că a fost împiedicat de pandemiei.

Carla’s Dreams vrea să se retragă din muzică

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România încă de la prima lui apariție. Proiectul inedit pe care l-a adus în atenția oamenilor este, însă, pe cale să ajungă la final și trebuia să se termine de acum ceva timp, doar că pandemia a stat în calea artistului, care invitat în podcast-ului lui Mihai Bobonete a mărturisit că își dorește să se reinventeze și că sunt foarte mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți, iar el preferă să vină în ajutorul acelor persoane atât cât poate el.

Mulți s-au întrebat de ce anume continuă să poarte mască, dacă a fost fotografiat și fără ea, iar oamenii i-au aflat identitatea. Cântărețul nu a confirmat că era chiar el în imaginile respective, dar a zis clar că masca este un preț pe care trebuie să îl plătească și că o face cu mare drag. În plus, a recunoscut că este mult mai simplu să vorbească, atunci când poartă mască, dar nu consideră acest lucru ca fiind o lipsă de responsabilitate, pentru că este conștient de faptul că ar putea fi taxat în orice clipă.

„Sper să nu trebuiască să mă machiez şi peste zece ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulţi oameni tineri cu potenţial care merită să fie auziţi. Prefer să ajut pe cineva”, a declarat Carla’s Dreams, în podcast-ul lui Mihai Bobonete.

În cadrul aceluiași podcast, Carla’s Dreams a fost întrebat de către gazdă cum procedează în momentul în care are o relație și dacă femeile din viața lui sunt nevoite să se semneze un contract înainte de a vorba un cuplu cu moldoveanul de peste Prut, iar el a izbucnit imediat în râs și i-a explicat actorului cum stau, în realitate, lucrurile. Artistul a mai precizat și că este șocat de faptul că sunt oameni care cred despre el că merge machiat acasă.

Citeste si:
Carla’s Dreams, fără mască la aniversarea de 10 ani a proiectului....
Carla’s Dreams, fără mască la...

„Eu sunt basarabean, totul e fără semnătura, deci totul e pe vorbe. Semnează un contract verbal. Eu sunt şocat pentru că cineva chiar îşi imaginează că eu mă duc aşa acasă. Salut vecine! Vezi că nu eu am dus gunoiul. Nu, nu ajung niciodată acasă aşa. Femeia ca femeia, dar restul clar au contract!”, a mai zis cântărețul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.