Carla’s Dreams nu vorbește prea despre el și nici despre viața lui personală, preferând să fie cunoscut lumii întregi prin intermediul pieselor sale. Ei bine, recent, acesta a dat câteva detalii despre motivul pentru care poartă mască, încă de la începutul carierei sale.

Carla’s Dreams vorbește mai ușor, când poartă mască

Este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Piesele sale au devenit ușor hit-uri și au cucerit topurile și inimile oamenilor. Acestea au adunat milioane de vizualizări pe YouTube, dar nimeni nu știe cine este cu adevărat cel care le interpretează, pentru că acesta nu a apărut niciodată fără mască.

Într-un interviu pe care l-a oferit recent, el a lămurit situația legată de motivul pentru care a ales să poarte mască. De-a lungul timpului, pe internet au apărut tot felul de motive conform cărora Carla’s Dreams și colegii lui nu își fac niciodată apariția fără masca deja celebră.

Ei bine, el a mărturisit sincer că este mult mai simplu să vorbească în momentul în care este mascat și că este un preț pe care îl plătește cu greu, fără să se plângă. Nu vrea ca acest lucru să fie privit ca o lipsă de responsabilitate, pentru că și în acest caz poate fi foarte ușor taxat.

„Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă. În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii.”, a explicat artistul, potrivit wowbiz.ro.

Cântărețul consideră că în anonimat sunt mai multe multe plusuri decât minusuri și a fost gata să își asume orice risc, încă de la apariția sa în industria muzicală din România.

„Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată. (…) Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ. Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită, îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi.”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.