Showbiz 20 Mai 2022 13:39 de Diana Oprișan
Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt două dintre concurentele de anul acesta de la America Express. Vedetele au dat și primele declarații despre participarea lor în concurs, iar fanii lor le susțin și sunt de părere că se vor descurca de minune, având în vedere că ambele sunt niște luptătoare.

Trupa Andre participă la America Express

Sezonul acesta al celebrei emisiuni de la Antena 1 nu se va ma numi Asia Express, ci America Express. Cele nouă echipe vor pleca împreună pe Drumul Aurului pe un traseu care o lungime de 7000 de kilometri și care îi va pune în dificultate la fiecare pas, pentru că la final numai una dintre echipele participante poate fi și marea câștigătoare a concursului. Filmările vor începe în curând, iar fanii vor putea urmări emisiunea pe micile ecrane din toamnă, data primei ediții va fi însă anunțată d-abia atunci.

Înainte de plecarea lor în Mexic, Guatemala, dar și în alte locuri de vis, fiecare dintre concurenți a vorbit despre participarea în concurs, dezvăluind și motivele pentru care au decis să accepte această provocare pentru care mulți dintre aceștia nu sunt încă pregătiți. Neștiind ce anume le așteaptă mai exact, Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor participa și ele la acest concurs și pentru că nu se putea alfel, vor face parte și din aceeași echipă, dar acest lucru nu a fost o surpriză pentru nimeni.

Prima care le-a dat vestea fanilor ei de pe rețelele sociale a fost nimeni alta decât fosta soție a lui George Burcea. Blondina este încântată de ideea că se va bucura de o asemenea aventură de colega și buna sa prietenă, Andreea Antonescu, fiind convinsă că va fi o experiență unică și specială care le va uni și mai uni și mai tare.

”Dragilor, cu emoție vă spun că voi pleca împreuna cu prietena mea si colega mea de scena @andreeaantonescu în @asiaexpressromania. Va fi cu siguranță o experiență unică, specială, care ne va uni și mai mult ca prietene și mă va ajuta să evoluez uman și spiritual”, a anunțat Andreea Bălan, pe Instagram.


Andreea Antonescu a vorbit și ea cu fanii ei desprea participarea sa la America Express și crede la fel ca și colega ei scenă ca va avea parte de o experiență unică.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...

”Am crescut și am trecut prin multe împreună. Aceasta experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult, atât ca prietene cât și ca trupă”, a zis și Andreea Antonescu, pe contul ei oficial de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.