Showbiz 20 Mai 2022 11:31 de Diana Oprișan
Jador a dat-o uitării pe fosta lui parteneră de viață, Georgiana, de care s-a îndrăgostit încă din perioada facultății, când nu era cunoscut și nu avea un ban în buzunar și a apreciat la ea enorm faptul că în ciuda acestor aspecte, l-a iubit necondiționat. Viața merge înainte, chiar și după despărțire, iar manelistul a vorbit despre femeia de care este îndrăgostit la momentul actual.

Jador, îndrăgostit de o altă femeie

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de manele și multe femei ar da orice să fie împreună cu el și merg într-un număr foarte, foarte mare la concertele lui atât pentru a-l vedea în realitate, cât și pentru a-i asculta piesele care au au milioane de vizualizări pe YouTube și pe care, de fiecare dată, le fredonează alături de el. Deși ar putea forma un cuplu cu oricare dintre fanele sale, până de curând, artistul a avut ochi pentru o singură femeie și aceea s-a numit Georgiana, femeia de care s-a îndrăgostit încă de pe vremea când era student și nimeni nu îl cunoștea.

Faptul că nu era celebru și nici bogat, iar cu toate acestea a reușit să o cucerească și să o țină aproape pe Georgiana Elisei a fost extrem de important pentru el. Povestea lor de iubire a fost una frumoasă o vreme, dar după un timp au început să intervină discuțiile mai ales din cauza femeilor care roiau în jurul manelistului, după ce acesta a devenit cunocut în toată țara. Chiar el a declarat la un moment dat că din cauza geloziei nu își pot întemeia familia la care el a visat mereu, deși ea este persoana pe care și-a dorit-o mereu alături de el.

Ultima despărțire prin care au trecut a fost una definitivă, iar el invitat fiind în emisiunea pe care o moderează Alexandra Ungureanu pe YouTube a dat de înțeles că s-a îndrăgostit de o altă femeie, care nici măcar nu este româncă, dar care râde toată ziua și care este extrem de inteligentă.

„Îmi place de o fată care nici măcar nu e româncă. Îmi place foarte mult de ea! Are dinți, e mișto! Râde toată ziua și e foarte inteligentă. Vorbește cinci limbi străine fluent, e femeie mișto. Chiar îmi place foarte mult de ea. Îmi place în sfârșit de o fată real, adică caracterul ei. Fizic e drăguță. Mă face să simt bine! Nu știe să facă ciorbă, trebuie să o învățăm”, a declarat Jador la „Duet cu Alexandra Ungureanu”.

Citeste si:
Jador, comportament neadecvat la Survivor All Stars. Limbajul său a...
Jador, comportament neadecvat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.