Showbiz 10 Mai 2022 12:42 de Diana Oprișan
Viviana Sposub a fost invitată în cadrul emisiunii „Duet” pe care o moderează Alexandra Ungureanu, în cadrul căreia a oferit detalii total neașteptate despre frumoasa relație pe care o are cu George Burcea.

Viviana Sposub, despre relația cu fostul soț al Andreei Bălan

Viviana Sposub l-a cunoscut pe fostul partener de viață al Andreei Bălan în cadrul emisiunii „Ferma”. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” nu i-a dat prea multă atenție la început, mai ales că auzise tot felul de vorbe urâte despre el în contextu divorțului de mama fiicelor sale, dar odată cu trecerea timpului s-a îndrăgostit de el. Mai apoi, a venit pandemia de coronavirus, perioadă în care aceștia au decis să locuiască împreună, s-au înțeles de minune și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Deși relația lor a avut foarte multe obstacole în cale, cei doi îndrăgostiți s-au susținut, s-au înțeles oricât de greu ar fi fost și în felul acesta au reușit să depășească toate acele situații. Viviana Sposub îi este recunoscătoare lui George Burcea pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și crede că nu ar avea vreodată cum să îi mulțumească. Invitată în cadrul emisiunii online „Duet” moderată de Alexandra Ungureanu, iubita lui George Burcea a dat detalii picante din viața lor privată și a mărturisit cum reușesc să se înțeleagă atât de bine, deși mereu sunt nevoiți să lupte împotriva celorlalți și niciodată unul împotriva celuilalt.

"Mă frapează tot la el! Avem așa o conexiune încât gândim la fel, iubim la fel, simțim la fel, așa cum cânta Lidia Buble. Ne potrivim în foarte multe aspecte și de asta cred că suntem în continuare împreună și avem o relație atât de sudată. Important este că ne înțelegem, în pofida lucrurilor care s-au întâmplat, discuțiilor, noi suntem acolo puternici, pe poziție. Avem un an și jumătate de relație, dar simt că au trecut 5-6 ani. Burcea, mi-ai scos peri albi! A fost și este în continuare o relație foarte tumultuoasă, având în vedere că noi ne-am cunoscut într-un reality show, acolo a început toată nebunia și după aceea tot felul de întâmplări. Noi întotdeauna avem de luptat cu alții, pentru că noi între noi suntem bine. Nu se întâmplă între noi să fie probleme, decât cine spală vasele, cine scoate rufele de la spălat.", i-a povestit Viviana Sposub Alexandrei Ungureanu.

Citeste si:
Viviana Sposub și George Burcea, anunț important despre nuntă:...
Viviana Sposub și George...

Mai mult de atât, ei fac o echipă foarte bună din punct de vedere profesional. Fiecare încearcă să îl ajute pe celălalt în proiectele pe care le are, iar în felul acesta, ei reușesc să evolueze împreună. Șatena a mai zis că îi place să spună despre iubitul ei că îi este manager, dar ei se susțin din iubire și se însoțesc în diferite locuri, unde trebuie să filmeze sau să negocieze un contract.

"Mie îmi place să zic că e managerul meu, dar lui nu îi place. Noi ne susținem din iubire. De câte ori are el o filmare, eu merg cu el. De câte ori are el de negociat un contract, mă duc eu și vorbesc pentru el, pentru că am mai mult curaj decât pentru mine și când e invers, facem la fel. E o susținere necondiționată și dacă am cataloga-o cumva, el e managerul meu sau eu a lui, parcă s-ar pierde din farmec. Suntem parteneri efectiv, facem totul împreună, inclusiv pe plan profesional.", a mai zis vedeta.

Citeste si:
George Burcea a dat lovitura în cinematografie! Ce rol va...
George Burcea a dat lovitura...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.