Showbiz 19 Mai 2022 12:49 de Diana Oprișan
Care sunt planurile lui WRS, după ce a reprezentat țara noastră la Eurovision!

WRS, mulțumit de evoluția sa în concurs

WRS a reprezentat țara noastră la Eurovision anul acesta, iar în momentul în care a ajuns în marea finală, mii de români au crezut în el și în talentul lui și au sperat că marele premiu al concursului va fi al nostru. Din nefericire, acest lucru nu s-a întâmplat, trofeul mergând către Ucraina, trupă a cărei piesă nu a fost tocmai pe placul buzoianului. El nu s-a temut să recunoască faptul că nu a îndrăgit piesa câștigătoare, mai ales din cauza faptului că nu înțelege mesajul pe care Kalush Orechestra a vrut să îl transmită.

Artistul s-a clasat pe locul 18, deși multă lume credea că merita un loc mai bun, mai ales datorită faptului că a dat tot ceea ce a avut el mai bun pe scenă și a muncit din greu pentru a reprezenta țara cu succes. Nu a fost să fie, dar cumva nu mai există loc de regrete, iar WRS privește înainte cu încredere și chiar a povestit în cel mai recent interviu pe care l-a acordat, care sunt planurile sale de viitor.

Ei bine, cântărețul a mărturisit că duminică el și echipa lui vor avea un concert la Madrid, iar mai apoi în Malta, urmând să meargă și în alte orașe unde oamenii îl așteaptă de când l-au văzut pe scena de la Eurovision. El și-a făcut, de asemenea, prieteni cu ocazia participării sale la acest concurs și se pare că urmează să și colaboreze cu ele.

„Am avut timp să stau cu celelalte echipe, ne-am distrat și prin oraș. Mi-am făcut foarte mulți prieteni și deja am legat conexiunile, facem featuring în viitor, e tare rău. Duminică avem concert la Madrid, apoi mai avem în Malta și așa mai departe”, a declarat WRS, la Neatza cu Răzvan și Dani.

În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat în marea finală, WRS este foarte mândru de rezultatele pe care le-a obținut. El și echipa sa au muncit din greu, au făcut multe repetiții și au oferit o serie de interviuri ceea ce nu este deloc ușor mai ales sub presiune, așa cum au fost ei.

Citeste si:
Ce își dorește Mara Bănică de la 2024. Jurnalista are planuri mari:...
Ce își dorește Mara Bănică de...

„Nu e ușor neapărat ce facem noi acolo. Au fost două săptămâni înainte de seara finalei, noi am ajuns acolo pe 2 mai. Multe repetiții, multe evenimente de protocol, multe interviuri. Înainte de semifinală am avut un mini atac de panică, când am conștientizat că sunt acolo.

La repetiții erau cel puțin 10.000 de oameni în sală, pentru că la toate repetițiile e public. A fost foarte bine și am fost foarte mândru. Noi am făcut o figură foarte bună și asta este tot ce contează! Am primit foarte multe mesaje din partea românilor cum că i-am făcut mândri.”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.